Pages

Friday, April 22, 2011

Jom Makan Nasi Ayam Cendawan @Jusco Wangsa Maju

Kalau berjalan-jalan di Jaya Jusco Wangsa Maju boleh lepak makan kat food court di tingkat bawah. Kat sini terdapat beberapa tempat makan yang menyajikan pelbagai makanan antaranya di Red Antz.

Yang ni ialah chicken mushroom rice macam tu le lebih kurang. Actually macam-macam ada kuahnya antaranya black pepper dan curry. Kuah cendawan ini memang pekat tetapi sedikit masin. Ayamnya memang quite lembut dan bahagiannya banyak gak. Didatangkan dengan sup, kalau tak silap, sup bayam. Nasi simple, putih, lepas tu ada beberapa biji jagung, peas dan keratan carrot. Harganya RM6.25 termasuk 6% cukai. Secara overall rating ialah 7.8 out of 10. Bolehlah cuba kalau dah bosan makan kat food court ni.

9 comments:

siti murni said...

sedapnya.....:) menarik jugak tu..

Faisyah said...

kat Tesco pun ada nasi ayam yg sikit lebih kurang camni... saya suka yang black pepper..
sib baik dah lunch, kalau x terliurrrrrrrrrrrr

e.l.i.s.s.m.i.e said...

best jugak makan nasi ayam cendawan ni..menarik :)

faiz said...

wahh..nmpk sedapla...ayam pon besar..

syairahmohdanuar said...

nampak sedap gila >..<

sahromnasrudin said...

makanannya mmg best tp tang cukai tue yg tak brp best heheheeee

amirah said...

waa...menu baru ek..tapi food ct dia memang best

Miecyber said...

Nyummyy...

Tips Elakkan Mabuk Darat

relevan said...

Nasik ayam cendawan tentu sodap..