Pages

Wednesday, April 27, 2011

Apasal Tiba-Tiba Trafik Naik Ni?

Just nak share pagi-pagi hari ini. Sorry le tak tahu nak letak tajuk apa ni. Anyway, cuba tengok semalam, average pelawat sebanyak 100 unique visitors (UV) untuk satu jam tapi melonjak lebih 500 UV pada pukul 9.00 pm to 10.00 pm.

Nak tahu sebab apa? Tak lain tak bukan pasal perlawanan bola sepak Liga Super antara Kelantan vs Selangor yang menyaksikan Kelantan mengumpul 3 mata penuh. Apa-apa pun, pelbagaikan entri tidak terhad kepada sesuatu segmen. Tapi lainlah bagi yang sudah lama dan banyak pelawat tegar. Bagi saya, kalau tulis pasal sukan aja, bukan semua suka baca dan kalau tulis pasal kewangan or makanan pun tak ada pelawat tegar so nak senang rojak ajalah.

25 comments:

amirah said...

Kelantan menang?hehe..nasib x kena badi ngn perak aritu..tp mmng kena rojak, walaupun kdg2 kita stress kan pada sesuatu topik je,...

relevan said...

ye bro..rojak pun rojak lah..janji sedap..

SM Banjamin said...

tahniah sebab ade follower tegar... tu menunjukkan yang hasil tulisan kite orang suka nak baca... bestnye...

aku ni ade followr tegar ke ha? mcm mane nak tau?

~aSHa~ said...

wow ramainya peminat bola...

AMMAR YASIR said...

wow..tingginya traffik

sarah mohamad said...

pelbagaikan entry kan. tak semestinya blog personal tak boleh buat entry mengenai sukan kan. kelantan menang. yey!

Bulan Purnama said...

wah.. best perlawanan semalam .. bp tengok, huhu :)

Zura said...

smlm nk masuk tgk result match tue tp sbb line x cun..terus tutup...

MR. MIND said...

wow share cni sikit, hahaha

cikguden said...

best2. turut singgah kat sini malam tadi.

Makanan berkhasiat atau sedap?

afiqazizan said...

wowww..ramainya peminat bola sepak.

Lin Azlina said...

fuh!mendadak tu..seo...hehe

hazman aka species1980 said...

hurmmm.... tengok graf tu , macam 3-3.5k je trafik tu....banyak siot....

faiz said...

rmai fan selangor ngan kelantan masuk tu..

velasrizal said...

ramai minat bola mesia rupanya

Myvitrd said...

kalau setiap jam dapat 500 lagi power bro.. hehehe.. aku pon suka buat entri rojak juga

bArdbOO said...

hebat2..tros naik mendadak tu..
Jom Lawat: Blog Bardboo DAN Sweet Child
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

e.l.i.s.s.m.i.e said...

belog me pun, ikut suka me ajer nak tulisss..hehehe

mrsid said...

betul..aku pun dah lama tak update...tok tau nak tulis per..hehehehe

Sharinginfoz said...

Banjamin: Kalau yang macam blog beautifulnara memang ada pelawat tegar tapi entahlah tak tahu macam mana nak tahu tapi boleh tengok org sama yang selalu komen tu kira tegar le kot

hazman: lebih kurang macam tu le, he he

Ardini Humaira said...

wow! ramainya peminat bola :)

Shairazi Saidin said...

duit lebey, duit lebey..hahaha.

Apple | Steve Job cakap esok keluar iPhone 4 versi KEMBOJA PUTIH?

Otromen Taro said...

Congrats Bro...

Sony Play Station di ceroboh pengodam

amry said...

respek lah bro...aku nak dapat 200 pon mengah. Hmmm

Bro Framestone said...

peh..!! mencacak tue