Pages

Sunday, April 3, 2011

Keputusan Terkini @Semasa Live Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABP 2010) 3 April 2011


Keputusan Terkini @Semasa Live Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABP 2010) yang berlangsung pada 3 April 2011. Bagi yang kat rumah boleh tonton secara langsung @live melalui TV3. Kita nantikan siapa akan memenangi pelbagai kategori Anugerah Bintang Popular (ABP 2010) Berita Harian malam ini:
  • Penyanyi Duo/Kumpulan Popular
    • 6ixth Sense

  • Pelakon TV Wanita Popular
    • Fasha Sandha

  • Penyampai Radio Lelaki Popular
    • Faizal Ismail

  • Artis Komedi Wanita Popular
    • Noorkhiriah

  • Penyanyi Nasyid Popular
    • Rabbani

  • Pengacara TV Lelaki Popular
    • Aznil Nawawi

  • Artis Baru Lelaki Popular
    • Shahir

  • Penyampai Radio Wanita Popular
    • Fara Fauzana

  • Pelakon TV Lelaki Popular
    • Remy Ishak

  • Pengacara TV Wanita Popular
    • Fara Fauzana

  • Artis Komedi Lelaki Popular
    • Zizan

  • Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat
    • Dato' Rosnani Jamil

  • Penyanyi Lelaki Popular
    • Faizal Tahir

  • Pelakon Filem Wanita Popular
    • Lisa Surihani

  • Anugerah Artis Mobile Popular 2010
    • 6ixth Sense

  • Artis Baru Wanita Popular
    • Ana Raffali

  • Pelakon Filem Lelaki Popular
    • Shaheizy Sam

  • Penyanyi Wanita Popular
    • Yuna

  • BINTANG PALING POPULAR 2010
    • SHAHEIZY SAM
Bagi yang meminati lagu Anuar Zain sebentar tadi, Sedetik Lebih (Hikayat Merong Mahawangsa), jom layan @youtube

Untuk melihat senarai pencalonan Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABP 2010) boleh check kat blog akudansesuatuz.

Sambil-sambil menonton ABP 2010, jom kita terjah apa ada di twitter:
  • saniboey : Seriously, performance by this 5 jokers tak menjadi.....jadi "JOKE" ada lah

  • HarithIskander: So many 'artis' wearing sunglasses at the ABP. Must be cause of all the shiny suits running around

  • ryehanna: tp mmg xsangka lgsg remy menang... ingtkan sam...

  • azizwan: nasib baik bkn nabil yg menang..

  • redmummydotcom: Anuar Zainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bang nuor ko bila nak kawin bangg

  • cikepal: Anuar Zain ni tunggu aku habes belajar ke baru nak kawen? kehkehkeh

  • ciknara : Ape kate kita kawen kan anuarzain ngn fafau ke, linda on ke? Nape la kacak2 mcm ni tak kawen.. Sayangnyeee

  • joegrimjow: lagu anuar zain nyanyi ni merupakan lagu tema merong mahawangsa #abpbh

  • beautifulnara: Bagus Mak Nani punya ucapan. I LIKE #abpbh

  • thepinkstiletto: Reading tweets about Anuar Zain reminded me of my dream last night. Apahal entah tiba-tiba mimpi dia. Tapi dia sweet la (in my dream ;p)

  • joegrimjow: anuar zain jadi rakyat malaysia ke4 top trending di twitter #abpbh

  • azizwan: sekelip mata je Anuar Zain masuk trending topic.. dahsyat penangan fesyen rambut beliau.. kui3 #abpbh

  • beautifulnara: camner Anuar Zain boleh trending tapi #abpbh tak trending? Hebat gila penangan Anuar Zain

  • DanishNora: @LisaSurihani lookin good. Congrats baby gurl.

  • lassiegewdix: nape yuna pakai tdung mcm nak g swimming ? #abpbh

  • TheKancilBiru: Tudung yuna better sikit dr yang kontroversi haritu. Dia pakai inner

  • CikNorfa: sekali tengok Yuna macam pakai serkup jer...err...peminat Yuna jgn marah plak yer

  • ariffshah: Sorry to say, artists during award ceremony like this are only judged by their APPEARANCE.

11 comments:

eelobor said...

wah....cepat tul bro update

nur said...

TENGAH NONTON GAK.. EH.. FAFAU PELUK SAPE EK?

nairaariaa said...

da ade yg update...abp pom xabes lg..cepat dan tangkas..huu~bagus untuk org yg xtgk..tq~

toyolkiut said...

nk abis dh ni..
update cepat2..
hehe..

eiela said...

cepatnya update,,tak tengok pun tadi, tapi suka lisa dgn ana raffali menang.

KiD said...

pengumum Anugerah.. memang terbaiik!! sesiapa yang nak dengor pengumuman anugerah bintang popular, angkat tangan macam saye nih... (ucop wilcha)
hahahahaaa... terbahak2 aku tengok

siti murni said...

ramai memperkatakan tentang anuar zain....:) penangan hairstyle baru...

ardinihumaira said...

muka anuar zain malam tadi nampak mekap tebal bangat hehe

relevan said...

Kita bako kita bako !

azzey said...

tgk juga ABPBH ni...ada yg best , ada yg x best....:)

Nur Liyana said...

yana suka bila lisa menang!!!!

yuna pun yana suka bila dia menang!!!!
haaha..apa yana bagi komen nie!!!haahah