Pages

Sunday, April 10, 2011

Beli 2 Tropicana Twister Free 2 Twister Kecil @Giant

Pagi tadi pergi Giant, sekarang ni ada promosi di mana setiap pembelian 2 botol Tropicana Twister sebarang perisa 1.5 liter dapat percuma 2 botol Twister orange 355 ml. Harga yang ditawarkan ialah RM10.99 so average RM5.50 untuk satu besar plus satu kecil. Memang murah.

By the way, promosi ini hanya sah pada 9 dan 10 April 2011. So belilah 4 botol, 2 orange, 1 apple dan 1 blackcurrant. Tapi sesetengah orang tak berapa suka air Tropicana Twister ni sebab manis, so apa lagi campur le dengan air sedikit bagi mengurangkan kemanisannya.

Pernah juga beli air jenama lain tapi tak pure sangat macam cordial aja. Tapi yang ni kiranya OK le.

18 comments:

eelobor said...

nak keluar beli barang2 dapur gak nih

Jocko said...

Feveret aku ni

toyolkiut said...

TK ada tngok dlm suratkhabar smlm..
tringin gak nk gi beli ni..
mak suka sngt ngn air ni..
tp prisa limau la, yg lain2 ia x minat (TK pun cmtu gak..)

lydzar said...

tropicana mmg sedap, tp jaraaaaaang sgt beli

Myvitrd said...

alamak ..giant je ke?.. tesco takda ke? usah aku ada tesco je...hehehehe

Usop Wilcha said...

Saya suka minum Twister...

Tips penjagaan gigi

velasrizal said...

mmg sedap twister dr yg lain

*∽ IZAN ∽* said...

oh memang peberet twister nihh!!
baru2 ni pun kat supermarket kat rumah ada buat promo.. F&N fruit tree RM2.79 1.5 liter..! murah gilerr... memula beli test..ok la rasanya murah pun.. sekali nak beli lagi dah naik RM3.90 hehe. Normal price dia dalam RM4.99 rasanya

faiz said...

kat Giant je ke?

icee-yah said...

tq for the info:)hihi..fav oren juice tau ni

Zura said...

air twister nie sedap..alamak ari nie last ke..

Fina Fento said...

sini takde giant :(

hazman aka species1980 said...

promosi hari minggu nie.... yela masa nie ramai orang datang membeli....

mamawana said...

Kat pasaraya pak aji ada tak? heeee...

kak ina kl said...

akak pun memang suka beli twister..yang lain kurang kaw...

KiD said...

adoooi... tak sempat.. tadi gi kenduri kat klang.. huhuhu

Ayie said...

oyeah..!! moh le kite pakat2 serbu giant.. hahahaha

azzey said...

saya sker twister ni..:)