Pages

Thursday, June 16, 2011

Surat Pengesahan Ahli Bank Rakyat

Setelah menjadi ahli Bank Rakyat bulan April lepas, baru-baru ini terima surat daripada Bank Rakyat mengesahkan keahlian.

So dapatlah sekali undang-undang kecil Bank Rakyat, ianya sebuah koperasi. Anyway yang dah terima surat dan undang-undang kecil, janganlah pula simpan aja, baca dan fahami ya. Agak-agak permohonan tambahan yang baru dihantar bila le dapat tahu keputusan ya. Hari tu dapat surat tapi yang dipohon tahun 2008.

Yang seronok dengan Bank Rakyat ni, ianya menawarkan kadar dividen yang sangat kompetitif dan berlandaskan shariah.

9 comments:

eelobor said...

huhuhu....dividen dia pun tinggi

Noriz said...

kite pun dah dapat last week ;)

sahromnasrudin said...

cayalah bank rakyat...bravo huhuhhhhh

velasrizal said...

wah siap de buku undang2 lagi tu

lagenda said...

haa..mak pun baru je dpt ke 2 dokumen tu

KiD said...

hmmm.. bilaaa laa dapat keje kat bank rakyat nih? masyuuukk woooo..
Panggilan Temusiasat | JPJ Tak jadi SAMAN Aku RM50...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak sempat hr tu nak melabur sama di bank rakyat.

tapi skang melabur di kpf (koperasi felda) tapi khas utk anak felda dan kakitangan sahaja la dividen dijanjikan 12-16%. tahun ni dengar khabar 14%.

JMR said...

dgr citer, bank rakyhat nyer pekdah banyak kan..igt nk join ahli gk..

Myvitrd said...

aku pon dah dapat juga minggu lepas.. so tile 1 kaki dekat bangunan bank rakyat tu aku punyalahkan.. sebab dah ada share..hehehe