Pages

Tuesday, June 7, 2011

Pakej Astro Naik Mulai 11 Julai 2011 | Tahniah Astro

Memang betul pakej astro akan naik mulai 11 Julai 2011. Tak kisah le apa yang nak dipanggil, kenaikan harga ke @pelarasan harga ke @semakan harga ke. Pokok pangkalnya, ianya akan naik.

Kenaikan adalah di antara RM1 sehingga RM15 bergantung kepada channel apa yang kita langgan. Anyway bagi pengguna Pek Famili ianya kekal pada harga RM37.95 sebulan.

Saya dah call pegawai perkhidmatan pelanggan yang mana pakej yang saya ambil naik RM7 from RM112.30 (termasuk cukai) kepada RM119.73.

Inilah 10 jenis pakej yang ditawarkan kepada pengguna-pengguna or bakal pelanggan astro. Pilih yang mana satu yang anda suka.

Kalau nak yang lagi mencabar boleh pilih Astro Super Packs, ada tiga jenis. Apa yang saya faham, target astro ialah yang Pack 1 untuk Melayu, Pack 2 untuk Indian dan Pack 3 untuk Chinese.

Semua package ini termasuk family, 3 minis, sukan, movies dan HD dan yang boleh record. Harganya minimum RM125.

Ni le senarai channels dalam astro. Larat ke nak tengok?

Secara ringkasnya harga yang ditawarkan bagi semua package.

Kalau nak tahu berapakah kenaikan bagi your subscription, call le astro di 1300 82 3838 atau 03-9543 4129.

So tunggulah 11 Julai 2011 mengenai kenaikan pakej astro.

18 comments:

Suliana said...

naik manjang..bila nak turun nya..huhu

icee-yah said...

tq for the info:)

Esempoi said...

naik lagi..

SyUhAdA said...

nsib baik xpsg astro..

CIKU said...

tq tq bg info

Fina Fento said...

naikkkk je manjang. time hujan tak oke oke pun.

ainhany said...

inilah kesan yang konunnya rakyat takkan tanggung....pasni x lupa pastikan TNB juga dilangsaikan tiap bulan...rakyat dulukn..

putri_roh said...

harga naik... iklan makin rancak menyelit.. ermm....

yatie said...

kat malaysia ni takde benda turun semua naik...

Bo the Nerd said...

Naik lagi. Kenalah ikut sebab ASTRO monopoly market ni.

www.boisanerd.blogspot.com

Wan Adawiyah said...

Semua benda naik habis lari bajet...sobsss sobsss tp gj xnaik2 pun... ;) ;)

relevan said...

mari lah langgan ramai2 aStro yang semakin mantap dengan pakej dan juga kenaikan culai pakej..

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

naik naik naik, huh! : movie mistakes dalam filem KONGSI didedahkan! Jangan baca kalau belum tonton

puanbee said...

tahniah tahniah wakaka , benci arh dengar pekataan naik bil ni :)

hazman aka species1980 said...

adesss...lepas nie amik pakej standard je laaa

Anonymous said...

mmg ler byk canel.. tpdlm 1 mase blm tntu ada 1 canel yg best utk ditgk.. tggu mase jer nk potong astro kt umah tue

Anonymous said...

Tak perlu langgan Astro pun boleh
tengok SEMUA siaran Astro
dengan RM 25 sebulan..
Buat apa pening2 kepala nak pikir
bayar bil tinggi2..
Saya cuma share..
Korang tentukan lah sendiri.. =)

http://www.facebook.com/astromurah.openbox