Pages

Wednesday, June 22, 2011

Pernah Main Tak Game Plant vs Zombie?

Pernah tak main game kat komputer Plant vs Zombie? Seronok gak game ni. Ianya pertarungan di antara tumbuh-tumbuhan dan juga zombie.

Setiap plant mempunyai keistimewaan masing-masing dan setiapnya perlu dibeli menggunakan point. Nak tambah point kenalah tanam sunflower dan cahayanya kena dituai @kutip.

Entahlah macam-macam plant ada antaranya, peashooter, sunflower, cherry boom, wall-nut, potato mine, lily pad, jalapeno, garlic dan coffee bean.

Manakala zombies pula antaranya zombie, flag zombie, newspaper zombie dan dancing zombie.

So kalau bosan-bosan bolehlah download trial version plant vs zombie tapi kalau tak silap ianya untuk 1 jam bermain aja.

15 comments:

www.tuanbri.com said...

Belum pernah lagi..

ini lah first time dengar.
Dulu kaki game. sekrang ni dah tak ada masa....

Jom Join peraduan Hadiah Tiket RM249 free! Klik Sini

peaNut said...

penah penah penah...mmg seronok gak layan game ni..huhu

iday said...

pernahhhhhh!!!

hehehe

dah abis main pon,,syok kan game ni,,hehehe,,

Aida Azryn said...

hehe.. aida dah main dah game tu.mmg best..

Anonymous said...

download kat 4shared.. full version

Anonymous said...

aku pun minat gak main game ni.. kalau nak yang full version bleh download kat 4shared..

Siti Shahidatul Asmidar said...

memang best giler... saya ada full version.. portable lg... admin nak ke ?

Iza said...

Assalam...
Dah pernah main tp tak tau cara sebenarnya..ingatkan pokok2 tu fungsinya utk tembak dan bom zombi tu...terima kasih atas penerangan. Saya download masuk dalam handphone je. baru download minggu lepas..

afiqazizan said...

tak pernah main game ni..nnti nak try lah.

CasaBlander said...

anak sedara sy yg umo 6 tahun & 4 tahun suka sgt game ni. Asal tengok muka sy dorang ajak main game zombie..hahaaa~

lagenda said...

hohohoho..nik..nik! Apesal la nik memperkenalkan games plak ni??


hahahahaha..udah la mak ni kaki games, tgh sawan plak tu, ada yg bertenggek main games ni berjam2
*slps crack games trial tu*

hihihihi..niway, thanks kerana memperkenalkan games baru ni-ekceli games ni like games farm apa tah..

Bo the Nerd said...

Salam bro. Pernah main kat PS3 tapi trial version. Mula2 rasa tah apa2 gak game ni tp lama2 jadi addicted pulak. Case sama masa main Angry Birds...hehehe..

www.boisanerd.blogspot.com

Jol sepet said...

dah main abis dah pun. hehe.

Hime said...

pernah!! game ni dah lama kot.saya main masa tension nak siapkan thesis undergrad dlu.best! lg best dr Angry Birds!

ojah said...

fav my sons nih esp yg youngest.. asyik Game Bie Game Bie :)

mak dia pun addicted main tgh malam baru boleh cilok SGN main ahaks :P