Pages

Friday, June 3, 2011

Tengok Movie Nur Kasih @Cathay Cineplex Damansara RM12 untuk 4 Orang

Beberapa hari yang lepas pi tengok Nur Kasih The Movie kat Cathay Damansara kebetulan pi Ikea. Not bad gak citer tu walaupun asyik sedih memanjang tapi penuh dengan kisah kasih sayang dan juga penerapan nilai-nilai murni.

Danish dan Afiqah layan le juga walaupun tak sesuka tengok citer kartun. By the way, habis merah mulut Afiqah minum air strawberry.

Memang murah betul tengok kat sini, RM6 untuk seorang.

Tapi ianya lagi murah setelah menggunakan kad kredit AmBank @beli satu percuma satu so untuk kami sekeluarga 4 orang, hanya bayar RM12. Di samping itu tak payah beratur panjang since guna "express lane".

Just nak share kutipan filem Nur Kasih The Movie setelah 2 minggu ditayangkan @RM3.90 juta. Kalau tak silap kat cinema memang tak ada citer ni lagi. By the way, kutipan filem Kongsi sudah mencecah RM8.0 juta. Adakah ianya dapat mengatasi filem Khurafat @RM8.08 juta?

9 comments:

faiz said...

murahnye..

hazman aka species1980 said...

bro....kalau bawak family suggestion utk tengok kungfu panda 2 ....memang kelakar sungguh....

Lin Azlina said...

murahnya....saya tengok aritu rm10 kt gsc

fiza said...

Murahnya. Saya beli CD nur kasih jer lah nampaknya ^_^

Ieda Al-Habsyi said...

murah betoi! ni yg best! :)

lagenda said...

Yup..klu kar GSC mmg harga RM 10 tp en nik ni dpt murah sbb guna kredit card AMbank tu kan..?

D_08 said...

in baghu betoi smart spending....bagoih jugak gune kad kredit ambank ni ye.......

Myvitrd said...

kogsi aku dah layan pada hari pertama tayangan.. tapi Nur Kasih belum lagi

BakRiToMaiWa said...

TerGamak sangAt this examination buat aku tergelitik nak Kesana . . . .