Pages

Sunday, June 26, 2011

Pengalaman Bersama Chelsea Dibawakan Oleh Samsung

Sponsored Post untuk 48 jam. Untuk entri terkini, sila scroll down.

Sempena dengan siri jelajah kelab bola sepak terkemuka Inggeris, Chelsea ke Malaysia 2011, Samsung membawakan pengalaman yang tidak akan dilupakan oleh anda. Rebutlah peluang untuk bersama-sama dengan pemain handalan Chelsea dan pelbagai hadiah lain yang menarik bakal dimenangi.

2 Hadiah utama
berupa duduk bersama dengan pemain-pemain Chelsea, 1 jersi Chelsea dan sebiji bola.

120 hadiah mingguan X 5 minggu berupa 1 tiket menyaksikan perlawanan persahabatan Malaysia vs Chelsea pada 21 Julai 2011 dan sehelai jersi (terhad 40 helai setiap minggu).

Ingin tahu macam mana nak menyertai contest ini, jom kita tengok!
  • Tempoh pertandingan: 7 Jun 2011 hingga 10 Julai 2011

  • Pembelian minimum RM300 bagi sebarang peralatan Samsung dalam satu resit

  • Hantar SMS:

    "Taip (SAMSUNG(IC number)(receipt amount RM00.00)(receipt date DDMMYY)(serial number or IMEI number of SAMSUNG product)(name) and SMS to 32632.

    Contoh: SAMSUNG 850505012345 RM1375.05 200611 ABCD123456 Jon Tan

    Penyertaan dikenakan RM0.30 bagi setiap SMS yang diterima. Caj ini adalah selain daripada caj yang dikenakan oleh syarikat perkhidmatan telefon.

  • Jom kita tengok antara promosi dan barangan menarik Samsung

Pelbagai jenis television Samsung yang terkini berada di pasaran antaranya menampilkan @Smart 3D TV dan juga LCD skrin yang cemerlang. Jangan lepaskan peluang untuk mendapat edisi terhad Polo Tee Chelsea.
Notebook / netbook Samsung juga tidak kurang hebatnya yang nipis serta bergaya. Bagi pembelian LED monitor dapatkan kabel HDMI percuma. Jika mahukan edisi terhad backpack Chelsea, bolehlah beli printer ML-1670 @RM229.

Bagi menyimpan kenangan, sudah tentulah kamera dan camcorder menjadi pilihan. Samsung mempunyai pelbagai jenis kamera dan camcorder bagi tujuan ini.
Smart phone menjadi pilihan generasi sekarang dan persaingan oleh Samsung menambahkan kecerian kepada pengguna dengan teknologi yang terkini. Sebagai contoh, telefon Samsung Galaxy S2 yang baru sahaja dilancarkan minggu ini. Di samping itu, bagi pembelian Samsung Galaxy S2, Galaxy Ace dan Galaxy Mini, dapatkan edisi terhad Chelsea Mobile Cover secara percuma.

Bagi ingin mengetahui produk terbaru Samsung, boleh lawati facebook Samsung U-nivez.

12 comments:

lagenda said...

sponsored post?? Wah! Wah! Wah! Tahniah nik..Pencapaian yg membanggakan nih

Btw, bnyk gak hadiah yg menarik oleh samsung ni ya!

velasrizal said...

ooh dpt sponsor dari samsung lak

aque said...

wrgh!!! hadiahnye gempak2....

KiD said...

waaahhh.. bestnya ada macam2 hadiah!! baru puas hati..
Fabulous Friday #2 | ShaKiddo

faiz said...

wahh..dpt sponsor post..tahniah bro..

hazman aka species1980 said...

Cayalah bro....lepas confirm banyak lagi advertiser produk sukan yang akan minat blog nie...Kalau dapat tiket FREE game CHELSEA vs MALAYSIA... hulur2 la kat saya yea...

Matjoe said...

erkkk, ni nuffnang sponsored post ker? ahaha, chelsea pun chelsea laa.

Sharinginfoz said...

dear all: thanks a lot for your support, ya sponsored post from nuffnang

blog-tips-kurus said...

kena SHARE ni.. :-)

Ali ridha said...

gempak betul semua hadiah yang
samsung berikan.pasti menarik nanti.

Hans said...

wow
sponsor post tu
hebat lah
:-)

Lirik Lagu Dimana Dimana (OST Annisa) - Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Hamzah

Eyriqazz said...

chelsea chelsea...hik3...produk samsung memang bagus....alamak,pembelian produk samsung yang lama2 tak dikira ke?dusshh...melepas edenn...