Pages

Sunday, June 5, 2011

Rak Buku Berwarna Cantik di Jusco Wangsa Maju

Baru-baru ini pi Jusco Wangsa Maju. Belilah rak buku untuk Afiqah, memang suka betul dengan warna magenta ni. Rak tu RM34 dan kat bawah tu macam drawer kain tu, yang polka dot kuning dan biru tu RM20 sepasang.

By the way, selain daripada warna magenta, ada gak hijau dan biru tapi warna seakan-akan pink juga pilihan Afiqah.

Inilah rupa rak buku yang belum dipasang. Memang senang nak bawa tapi bila nak pasang ambil gak masa. Sekali sekala "bergotong royong" buat benda alah ni ok juga kan.

Yang drawer kain polka dot tu rupanya macam ni le dalam plastik. Mula-mula Afiqah nak arnab tapi rasa macam tak sesuai je, lagipun yang polka dot ni ada dua so bolehlah ssomething yang berbeza kan. Apa-apa pun, belasah ajalah.

9 comments:

Kalamhati said...

cantik la rak tu..kena gi cari gak ni..hehe

velasrizal said...

murah je rak ni rupanya

SyUhAdA said...

aah la..
murah dan cantik..

Mas Mesra said...

Mas baru balik dari jusco... memang cantik lah rak tu!

KiD said...

pakai rak..lagi kemas kan?
Menang Cabutan Bertuah JAKEL 2011.!!!

Hans said...

RM34
mahal sikit lah tapi cantik
:-)

Cara - Cara Menjemput Rakan - Rakan Menghadiri Majlis Perkahwinan Anda

D_08 said...

mughah je....tapi nampok ekslusif......

Nurlyla said...

rasenye kat jusco setiawangsa ade tak rak macam ni?

Sharinginfoz said...

Tak sure mcm tak ada je