Pages

Thursday, June 9, 2011

Jom Makan Pizza Hut 50% Diskaun

Semalam pi Pizza Hut kat Mid Valley, memang suka makan kat sini tapi kalau order untuk delivery of course pilihan adalah Dominos Pizza.

Sekarang ni ada promosi boleh pilih certain menu dan dapat 50% diskaun tapi terhad satu item setiap orang aja. So kalau pi 4 orang dapatlah pilih 4 items.

Yang ni ialah super supreme personal cheese lava stuffed crust pizza @RM6.75 tapi harga biasa adalah RM13.50, so order 2.


Danish suka betul dengan iced chocolate float @RM3.45 jika dibandingkan dengan RM6.90 (normal price).
Sup memang sedap kat Pizza Hut ni, memang pekat dan terasa kelemakannya, ianya didatangkan dengan garlic bread @RM3.25 compared with normal price of RM6.50.

Then order kid meal; spaghetti, milo ais dan ice-cream @RM8.90. Then kitaorang tambah 1 gelas 7-UP @RM2.00.

Semua sekali RM36.08 termasuk cukai kerajaan 6% dan cukai perkhidmatan 10%.

So ni le antara promosi 50% diskaun.

13 comments:

aque said...

dapnye.. memang kene makan kat sane yew.. x blh take away

SyUhAdA said...

ble2 la nak g mkn..

n@m@n said...

time promo ni lah kena makan banyak²..hehe

sama la, suka delivery dominos lagi

eelobor said...

tuh la, dah lama gak tak makan piza nih. mungkin malam nie kut....

En Hazwan & Cik Syazz said...

teringin pulak nak mkn pizza..tgk bdk2 tu semagat je makan.hehe

relevan said...

Nyam !

Ayie said...

baru je poie semalam.. hahaha

siti murni said...

Memang tak jemu dengan pizza..baru pegi, tengok entry ni, rasa nak pegi lagi...hee

Bo the Nerd said...

Esok nak try. Tadi si isteri dah try dulu. Sedap katanya. Yolah.

www.boisanerd.blogspot.com

lydzar said...

berbaloi2!!

oya said...

td mkn pizza diskaun for today island supreme..bestnye

velasrizal said...

mmg berbaloi dpt 50% ni

Zura said...

bilelah nk makan pizza disc nie..sedap je tgk..