Pages

Saturday, June 18, 2011

Eyriqazz Dapat IPAD 2, Teringin Nak BlackBerry PlayBook

Baru-baru ini blogger yang terkenal, eyriqazz telah memenangi sebuah ipad 2. Memang beliau sangat aktif menyertai contest. Siapa tak suka dapat benda yang free kan tapi ianya bukan datang begitu sahaja, usaha yang gigih diperlukan.
Sekarang ni pula, pelanggan-pelanggan Maxis berpeluang memiliki BlackBerry Playbook. Memang mereka yang biasa menggunakan smart phone Blackberry mesti tak mahu ketinggalan dengan gadget ini.

Samsung pun ada juga menawarkan tablet, yang ni Galaxy Tab 10.1. Macam-macam jenis tablet sekarang ni berada di pasaran. Cuma yang kena ada ialah duit dan kena tahu sama ada kita betul-betul perlukan atau sekadar mengikuti trend.

Nak juga tunggu, siapalah nak hadiah kan sebuah tablet ni, dapat BlackBerry Playbook pun OK juga kan, so for the time being, berangan ajalah.

By the way, bagi yang berminat untuk beli tablet, boleh tengok kat phonedog:
  • Samsung Galaxy Tab 10.1

  • ASUS Eee Pad Transformer

  • iPad 2

  • Motorola XOOM

  • BlackBerry PlayBook

5 comments:

relevan said...

Terbaek ni !

hazman aka species1980 said...

hurmm..... saya blackberry blum ada lagi...huhuhu

Acik said...

seronoknye dp barang free. Once upon a time, sayapun suka join kontes. Dan memang pernah menangpun ... tp dah lama diam menyepi!
Kini nak bangkit kembali! Yeah!

velasrizal said...

murah btol rezeki dia menang sokmo

shahjiehan said...

saya pon teringin jugak... hmmm... x mampu lagi nak membeli nya...