Pages

Monday, June 20, 2011

Oreo Bersama Aaron Aziz di 1 Utama

Semalam, 19 Jun oreo mengadakan event di 1 Utama sempena Hari Bapa. Sudah tentu ianya dihadiri oleh ramai pengunjung.

Ramai yang mengambil kesempatan sempena hari cuti untuk ke 1 Utama dan sanggup beratur panjang.

Sebabnya adalah untuk bergambar bersama artis kesayangan Aaron Aziz. Beliau datang bersama dengan isteri dan anak-anak. By the way, ni bukan gambar saya, tak ada le sampai nak beratur just ambil gambar keadaan kat oreo @Aaron Aziz di di 1 Utama aja.

Ini adalah minuman istimewa untuk pengunjung @oreo milkshake. Memang sedap, manis berkrim dan of course ada rasa aiskrim.

Nak tahu macam mana nak buat milkshake ni, jangan lupa resipi kat atas ni. Memang tak susah.

Semasa kat 1 Utama, sempat beli 4 bungkus oreo @RM2.99 setiap satu. Actually semuanya ada 5 jenis tapi 4 cukuplah.

Since beli melebihi RM10 so dapatlah sehelai t-shirt putih. OK le juga, kalau beli kurang-kurang RM5 or RM10 sehelai kan.

Di samping itu, dapatlah gelas @cawan ni. So selamat beroreo semua. By the way, masa pi sana ramai juga blogger yang ada antaranya eyriqazz, shakiddo dan hazman.

26 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
OREO SEDAP TAPI MANIS SIKIT UTK LF !

sarah mohamad said...

bestnyaaaa. resipi boleh je nak try :D

KiD said...

dua tiga hari ni makan oreo laa kan bro! hehehee
OREO Besar Daddy Dunk di One Utama | Eyriqazz ting...

hazman aka species1980 said...

Akhirnya dapat jugak jumpa bro setelah sekian lama yea....lupa lak nak amik gambar bersama semalam....

tumitKAKIkuLUKA said...

waahh dapat jumpa seth tan ea.haha..

Ieda Al-Habsyi said...

waduhhhh! ada abe eron lah! rugi tak pegi :)

kak ina kl said...

memang ramai mak-mak beratur nak ambil gambar dengan aaron kan..dek penangan seth tan

Bo the Nerd said...

Banyak tak activity organiser buat?

www.boisanerd.blogspot.com

kakchik@ella said...

rugi kakchik tak dapat pegi sebab semalam kena kerja.

aque said...

suke oreo..!! thumbs up!!

abg seth.... aduhai~~

azmask said...

salam

saya pun ada kat sana!!! hehehe

sahromnasrudin said...

leh tahan manis dia kan

Zura said...

oreo nie kalau tgk mengerikan sbb hitam berjelaga tp bile masuk mulut aduhai..sedap xterkata..heheh..

fiza said...

Bestnyaaaaa ☺☺☺

velasrizal said...

ramai gak org dtg

ken said...

to think of it.. long time no eat oreo edy :P

rasp said...

hari bapa tapi nampaknya kaum hawa yg beratur ya hehehehe...
selamat ber-oreo...

Myvitrd said...

aku tak sempat nak g sebab ada urusan keluarga.. tapi memang bestlahkan

amirah said...

gelemer giler aaron skrng ek

makdara TERdiva said...

dah tau ada event ni..tp tak bercadang pun nak pegi sbb anak2 rebina takde nak join..

maybe tunggu turn anuar zain jd duta oreo plaks..eh!

lagenda said...

pos lajukan 1 oreo tu utk mak! Hahaha..

Selamat hari bapa nik!

icee-yah said...

aah..rasa sedap tp mcm manis sgt.huiyo..mmg ramai le nak amik gmbr dgn seth tan:)

siti murni said...

uwaa....seth tan!! hehe...

saya memang penggemar oreo...kalau gi mcd mesti nak beli mcflurry oreo...& baru semalam mam oreo milkshakes...sedap..

relevan said...

Hero KL Gangster

zailamohamad said...

alolololo..kaluku tahu awal2 akan ku gegas ke sana

ni gara2 Aaron Aziz punya fasallah ni;)

*∽ IZAN ∽* said...

Amboi.. baek punya promo.. ! jemput hero meletop Nora Elena lagi!