Pages

Wednesday, June 15, 2011

Samsung Galaxy S2 Bakal Berada di Malaysia pada 22 Jun 2011 @Midvalley

Update:

Hari ini (22 Jun 2011), ianya dilancarkan di Midvalley dan mengikut yomitham, rakyat Malaysia sudah beratur seawal pukul 3.00 pagi bagi mendapatkan harga istimewa.

Based on soyacincau, pada hari pelancaran (22 Jun 2011) pukul 3.00 petang-10 malam di Midvalley, harga Samsung Galaxy S2 adalah RM799 bagi 300 pelanggan pertama yang melanggan 3GB data untuk 24 bulan.

Bagi yang ambil 500MB data untuk kontrak 12 bulan, harga Galaxy S2 adalah RM1,799.

Previous Entry
Memang betul Samsung akan melancarkan Galaxy S2 dalam masa seminggu lagi di Malaysia, tentatively pada 22 Jun 2011 di Midvalley. Samsung Galaxy S2, vivid, fast and slim (jelas, pantas dan sangat nipis).

Mesti peminat-peminat setia Samsung @Galaxy S2 tak sabar-sabar menanti pelancaran smart phone @telefon pintar ini.

Memang user friendly dan banyak aplikasi yang menarik antaranya "social hub", "readers hub" dan juga "game hub".


Memang ianya antara yang ternipis boleh didapati di pasaran jika dibandingkan dengan jenama lain. Itulah teknologi Samsung.

Gambar dan video sangat jelas. Nanti kalau tak ada apa-apa saya akan tulis dengan lebih lanjut ya. Mengenai harga Samsung S2, kenalah tunggu ya minggu depan.


By the way, mengikut laman web midvalley, pelancaran samsung galaxy s2 di centre court, tingkat bawah from 22 hingga 26 Jun 2011.

18 comments:

Azman Roslan said...

harga mesti mahal ni..

faiz said...

hanya mampu memandang je..

shahjiehan said...

berapa ribu yg nihhhh

velasrizal said...

mesti ramai yg tertunggu2 kt mid valley

Hime said...

design macam iphone..tp lebih slim

Lin Azlina said...

aahla..slimnya...cam ok jer...

khairul akmal azman said...

terbaik la..
tp samsung ble trade in
kuweng la tauke2 kdai nak angkt..

Kak Aya said...

hmm memandang dari kejauhan saja..sekian lama inginkan hp yang agak canggih sikit tp sampai sekarang tak mampu memiliki hu hu

Fikri Rais said...

screen memang terbaek !!!

OMG !!! My first BE from Nuffnang !!!

cik fara @ fanadz said...

best samsung..tapi aku gune samsung galaxy ace je.huhu.

siti murni said...

tak sabar nak tengok samsung galaxy baru ni...next week keluar yer....

Myvitrd said...

beli jgn tak beli bro

thebotak's said...

baru je angkt samsung galaxy mini.dh kuar yg bru.huhuhu

Cs^^ said...

only midvalley???

Sharinginfoz said...

cs: for the launch, kat midvalley aja and I am sure after that you can purchase at Maxis store

Matjoe said...

idaman kalbuuuuuu

Anonymous said...

Then I dengar ada Samsung Galaxy S+ akan datang.. betul ke?

jumpa link kat online site ini.. samsung galaxy baru?
http://www.itakios.com/shop/details.php?catid=83&prodid=6521

mamamyja said...

aku tawar hati dgn samsung s2. baru pakai 4 bulan tetiba hang, dah la aku jaga baik baik. tak pernah jatuh.. bila buat report kat service center dia boleh kata produk ni memang banyak komplain tentang perkara yang sama. dia akan repair hp s2 aku dengan segera.. dalam maksud tu adakah korang anggap samsing s2 bagus?"