Pages

Tuesday, June 28, 2011

Jom Kita Hias Peti Sejuk @Fridge Magnet

Selamat pagi semua. Sorry entry entah apa-apa di pagi hari. Nak bercerita mengenai magnet yang kita letak kat peti sejuk @fridge magnet. Sesetengah orang memang suka betul kumpul magnet ini dan letak kat peti sejuk.

Tak kira le masa pi melancong ke ataupun kirim kat orang yang keluar negara or bercuti or dapat souvenir daripada kawan-kawan. So I am sure ramai yang mempunyai hobi macam ni kan.

Or maybe ramai yang sanggup mengeluarkan wang untuk membeli benda alah ni semata-mata mencapai minat.

18 comments:

Lulu Caldina said...

baru jer mcm nak tersampuk dgn minat ni..ekeke

ejaMaria said...

tak minat sangat... tapi kawan-kawan selalu bagi... jadi lekatkan je la kat peti ais tu... ;p

~aSHa~ said...

mmg ramai peminat FM ni..malah ramai yg buat giveaway dgn mendalah ni...menjadi rebutan plak

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sejak me ada peti ais baru, kalo gi mana2 mesti nak beli fm :p hehehe

daydeck86 said...

TUNGGU EDEN NAK BUAT GIVE AWAY FM NIH

Bo the Nerd said...

Peti ais aku pun sama macam tu. Bila ada aje kawan2 atau family yg pergi vacation, mesti pesan. Bnyk yg dah rosak sebab anak main.

http://boisanerd.blogspot.com

hazman aka species1980 said...

whoa.... dah penuh peti ais tue...

lagenda said...

mak plak x suka kumpul magnet ni. Lain org lain minatnya kan..

faiz said...

byknya...penuh peti sejuk..

amirah said...

betul betul betul..saya salah sorang..hhehe

Noriz said...

sya ada byk gak FM, penuh dah pintu... tpi semua free...hehe

afiqazizan said...

peti sejuk kat rumah fiq pun banyak gak benda fridge magnet ni..hihi.

Hans said...

owh
den dah lama dah buat benda nih dkt fridge
hehehehe

Juvana Episod 10

sahromnasrudin said...

dh jadi budaya skrg kan

Anonymous said...

yup saya pun minat FM nie, kalo gi mane2 jumpe yang comel-comel mesti beli...

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

nice bro!

zati embong said...

kalau ada org yg da minat 2,btul2 dia kumpul.

kaklel said...

betul la. sekarang ramai minat. hari tu saya pun buat majlis aqiqah anak, tempah magnet peti ais ni utk doorgift kat www.mymagnetized.com. Memang kena dengan minat selama ni. Hasil mengumpul pun byk yg free, kawan2 & family hadiah. suka sgt!