Pages

Monday, June 13, 2011

Dah Dapat Tiket Malaysia vs Arsenal: Perlawanan Persahabatan 13 Julai 2011

Update: Training pasukan Arsenal bermula 7.00 malam (12 Julai 2011 di Stadium Nasional Bukit Jalil).

Sebelum ini ada tulis entri mengenai "Tiket Arsenal Sudah Habis" tetapi ianya di Nike Store so pi belilah kat Ticketpro Sungai Wang baru-baru ini. Paksa Afiqah untuk jadi model pegang tiket perlawanan dan pakai training pass.

Beli yang RM68 then yang seronoknya dapat juga training pass yang boleh tengok pemain-pemain Arsenal berlatih sehari sebelum perlawanan iaitu 12 Julai 2011.

Ni le rupanya tiket perlawanan. Memang cantik gak kan. By the way, game Arsenal vs Malaysia akan berlangsung pada 13 Julai 2011 (Rabu) pada pukul 8.45 malam di Stadium Nasional Bukit Jalil.

Ni pula training pass untuk tengok Van Persie, Fabregas, Walcott, Wilshere, Samir Nasri, Arshavin dan ramai lagi.

22 comments:

lagenda said...

klu dah kaki bola..sanggup di redah apa juga kesukaran! Hihihi..

P/s: Nnt amik pic pemain2 tu yek

relevan said...

\o/ Arsenal !

simple said...

nice ticket model..hehe

aque said...

wargh!! huhuhuhu

LiNda said...

wahh...
yg pegang tiket lebih happy dari yg dapat beli tiket .. hehehe

cik aletheea : said...

wah..
laju giler dapat tiket tue...
tahniah* tahniah*

Fikri Rais said...

ticket liverpool susah betul nak dapat, sbb dorang dh bukak utk Std Chrtd CC holder dl.. dapat ticket 58 je nih.. sedey,.. asalkan bleh masuk pn ok lah..

OMG !!! BE pertama dari Nuffnang !!!

Myvitrd said...

mesti penuh stadium ni..

hazman aka species1980 said...

hurmmm....time training session tu yang best sebab lebih close ngan diorang kan... p/s : saya pernah gak tengok MAN UTD training masa 1st time diorang datang malaysia...

Hans said...

walawehhhhhhhhhhhh
tiket mahal tu
:-)

Juvana Episod 8

velasrizal said...

bestnye dpt tgk arsenal main live.. msti xde live kat astro

Matjoe said...

owh, comel model di atas. x minat arsenal....

JMR said...

wah..dpt gk ek tiket tu..best2..

Esempoi said...

best plak banyak team EPL nak datang Malaysia nih..

afiqazizan said...

tiket liverpool xbeli ke..hihi.

Ayie said...

Yeah..!! Arsenal..!!!

KiD said...

tengok liverpool laaa... hahh
Seksinya!! Pheeewwiiittt..!!!!aaa..

Ajan said...

cammane nak dapat training pass?? kene bayar x?

D_08 said...

ceh....ngape le prendli Malaysia - Liverpool pulak game setat pukoi 5.45 petang....hampeh betoiiiii..... ooooo... mike sokong the gunners ye....... seteru le nampak gayenye kite yeee En Sharinginfoz @ En Nik....heheheheh

Sharinginfoz said...

ajan: masa beli hari tu dapat sekali ngan training pass, sekarang ni kalau beli tak sure sama ada pass masih ada ke tak

d08: minat gak ngan liverpool tapi ngan suarez aja

dukeofarsenal said...

kepada semua Gunners. Nak inform kat JB masih banyak tikit & training pass. Saya baru beli tiket 14/6 & pegi ambil training pass (green gate) pada 19/6 petang.Beli satu tiket siap bolehdapat 2 training pass. Asal korang tak buat duit jual training pass sudah lah. Aku Dari JB.

SimpleDimpleCollection said...

hi,1 arsenal ticket for sale RM68-can call me 013 33757282 syah :), member tak dapat datang..