Pages

Monday, July 11, 2011

Training Pass Arsenal @Kosmo: Waktu Training Pukul 7.00 Malam @12 Julai 2011 di Stadium Bukit Jalil

Hari tu masa beli tiket Arsenal dah dapat training pass. Yang ni dapat satu lagi training pass, thanks to Kosmo. Kan, bila kumpul 10 masterhead Kosmo dapatlah training pass percuma.

By the way, masa pergi ambil pass tu, memang tak ramai, in fact tak perlu beratur pun. Maybe masih awal kot. Waktu untuk ambil pass from 2.00 petang to 5.00 petang @K Club Worldwide Taman Melawati, Kuala Lumpur.

Untuk pengetahuan, mengikut staff Kosmo, waktu @masa pemain-pemain Arsenal training adalah pukul 7.00 malam esok, 12 Julai 2011. So jangan lupa esok di Stadium Nasional Bukit Jalil untuk peminat-peminat setia Arsenal.

By the way, inilah K Club Worldwide, Jalan Melawati 3, Taman Melawati, 53100 Kuala Lumpur.

7 comments:

lagenda said...

enjoy la nnt ye nik..

JMR said...

wah bro, dpt pass lebih nih..best2..kalo ada lebih, pas sini lg ek..:-p

rasp said...

fuhhhh untung u...
enjoy....

Sharinginfoz said...

JMR: really sorry bro

hazman aka species1980 said...

hehehehe.... even training pass pun NOT FOR SALE yea...

Afiqah Zafira said...

Hye,sy tgh kumpul kratan akhabar kosmo , tp dkt mne sy kna tebus n bila tarikh nk tebus ?

Sharinginfoz said...

afiqah: yang kali ini tak sure kat mana boleh tebus, nantikan pengumuman kat kosmo ya