Pages

Friday, July 1, 2011

Nak Tengok Sesi Latihan Arsenal @Training Pass: 12 Julai 2011 Percuma Dengan Kosmo

Update: Training pasukan Arsenal bermula 7.00 malam (12 Julai 2011 di Stadium Nasional Bukit Jalil).

Berita baik untuk peminat-peminat Arsenal di Malaysia. Kosmo memberi peluang kepada 1,000 peminat-peminat Arsenal untuk melihat sendiri pemain-pemain kegemaran mengadakan sesi latihan pada 12 Julai 2011 di Stadium Nasional Bukit Jalil.

Siapakah pilihan anda? Fabregas (mungkin akan berpindah), Van Persie, Walcott, Wilshere, Nasri (mungkin akan berpindah), Arshavin ataupun ramai lagi.

Mudah aja, apa yang anda perlu buat ialah mengumpul 10 masterhead kosmo bulan Julai 2011 dan 1,000 tiket @pass training akan diberikan kepada yang terawal. Ianya boleh ditebus pada 11 Julai 2011 pada pukul 2.00 petang hingga 5.00 petang di K. Club Worldwide Sdn Bhd, Jalan Melawati 3, Taman Melawati, 53100 Kuala Lumpur.

Apa lagi, mulalah beli akhbar Kosmo @RM1.00 sahaja dan kumpul kan 10 masterhead bagi mendapatkan tiket latihan @training pass pada 12 Julai 2011.

13 comments:

amirah said...

aah td pun ada baca gak ni..kalo fabregas dtg bestnya dpt tgk live..huhu

KiD said...

nak liverpool punya!! hehehehe
Dulu Aku Artis Undangan | Sekarang Blogger Bekas Artis

velasrizal said...

mesti ramai yg pegi tgk

lagenda said...

kalaulah anak2 mak tahu ada peluang ni, harus ke paksa beli kosmo tiap2 arini!

Hime said...

alamak..masterhead tu apa

Sharinginfoz said...

hime: sorry masterhead tu kepala suratkhabar yang mempunyai logo kosmo serta dengan tarikh, ianya terletak di muka hadapan newspaper

afiqazizan said...

ala arsenal..liverpool takde ke..haha.

Anonymous said...

2 arsenal training passes and 2 chelsea training passes available for sale..email importedbags@gmail.com

Anonymous said...

xde mention waktu diorg start training ke??

Sharinginfoz said...

anon: tak sure tapi dari apa yang saya dapat tahu kul 8.45 malam juga tapi tunggu le pengesahan

Anonymous said...

Celebrity Nude Picture Galleries And Celebs Porn Movies. [url=http://www.articlestrip.com/looking-for-a-nude-model-for-your-shoot.htm]www.articlestrip.com[/url]

Anonymous said...

Nude Celebrity Videos > New. [url=http://batahi.com/arts-entertainment/celebrity-stolen-videos/]batahi.com/arts-entertainment[/url]

Anonymous said...

If You Feel You Own A. [url=http://katalog-firmy.org/business/celebrity-stolen-movies.html]katalog-firmy.org[/url]