Pages

Tuesday, July 26, 2011

Cantiknya Jom Tengok

Apa yang cantik? Nak tahu jom terjah jualan istimewa sempena ulang tahun ke-3 eightdesigns. Yang ni ialah shawl kerinting-balqis pada harga special @RM18 jika dibandingkan dengan RM23 sebelum ini. Materialnya adalah sutera dan polyester.

Yang ni pula T-shirt Love-Love-Love. Wow 3 kali sayang @cinta. Harga sekarang adalah RM30 compared with RM42 sebelum ini.

Actual banyak lagi yang ada, by the way, promosi ini sah from 25 Julai 2011 (10 pagi) sehingga 2 Ogos 2011 (6 petang). So apa lagi, jom terjah edz.com.my @eightdesigns.

5 comments:

KiD said...

.. Cantik jugak designnya.. Beli beb.. Jgn tak beli

mamaNoriz sini.. said...

wah, iklan fesyen!
ingat salah masuk blog tadi...hehehe

hazman aka species1980 said...

promosi yang menarik nie.... kena beli cepat2x ....

BloggerHowtt said...

Buat pakai raya boleh ni! Huhu

Segment:Saya Benci Blogger
Saya Benci CikEpal
Saya Benci Andyhowtt
Saya Benci Eyriqazz

Hairil Rizal said...

Tudung cantik...modelnye pun. Hehehe!