Pages

Monday, July 18, 2011

Siapa Nak Tiket Malaysia Lawan Chelsea Percuma Daripada Sharinginfoz

Update: Keputusan cabutan bertuah


Memang betul saya ingin memberi satu tiket perlawanan bola sepak di antara Malaysia lawan Chelsea yang akan berlangsung di Stadium Bukit Jalil pada 21 Julai 2011@8.45 malam. Tiket ini berharga RM58 dan boleh masuk stadium melalui gate kuning. Syarat-syaratnya adalah:
  • Komen di entri ini beserta dengan URL / alamat e-mail

  • Tarikh tutup ialah 11.59 malam ini, 18 Julai 2011

  • Cabutan bertuah akan dibuat dan kalau tak ada sebarang masalah ianya akan diumumkan sebelum pukul 9.00 pagi esok, 19 Julai 2011

  • Pemenang akan dihubungi melalui blog atau e-mail or kedua-duanya sekali

  • Tiket hendaklah diambil sendiri di stesen LRT Putra Gombak (or akan ditentukan kelak di atas persetujuan pemenang dan sharinginfoz)
So apa lagi, sama ada anda peminat Chelsea or Malaysia, jangan tunggu lagi, jom komen ya.

25 comments:

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/

lulu.caldina@gmail.com

lagenda said...

Seronok la kaki bola bila dpt tiket free ni nnt ye.

Hurmm..mak nk drop komen je..tak termasuk dlm pemilihan tu kelak pun x pe tau nik

amirah said...

teringin jugak tp jauh sgt..jd bg peluang pada orang lain la..

Fina said...

hee...lemme try this out
url:http://fandomreality.blogspot.com
email:outshine_girl@yahoo.com

putri_roh said...

nak jugak... nak jugak....

putri-roh.blogspot.com

putri_roh@yahoo.com

Azrul Hisham said...

http://azrulhisham.com

email: tze_role@yahoo.com

Miss said...

chelsea - chelsea...
tringin nk tgk diorg main kt m'sia.

Miss said...

redvouge89@gmail.com

Fazulra Collections said...

for my hubby..

http://www.fazulracollections.blogspot.com/

fazulracollections@ggmail.com

Miss said...

email : redvouge89@gmail.com

cahayachenta said...

http://cahayachenta.blogspot.com

nurraihan29342@gmail.com

Anonymous said...

shahidillah66@gmail.com

CikLilyPutih said...

bro,
ada hal plak tu time.. ishk klu tak dah join dah okeh...

eelobor said...

bro.... apa kata jer pass kat kawan. berminat gak nak pegi tapi tak mampu lah. kalau dapat tiket free, ok lah juga. hihiihihih.....usahkan kat stesen LRT gombak, pegi ambik kat depan pagar terus pun kawan sanggup.

harap2 berjaya kali nih... puuuhh kiri... puuhhh kanan....

Hans said...

nak join lah juga
nak nak nak(tgok memang nak tu)
http://hanspunyablog.blogspot.com
hanis_narnia@yahoo.com

yangbaik said...

hehehe... sibuk2 jer... tak nak sebab tak minat chelsea...

KiD said...

aku saja nak menempek kat sini.. ramaikan majlis.. seb bek bukan liverpool.. heeehe
Trafik Blog dan Bintang di Nuffnang!

blogger said...

http://1000-freedownload.blogspot.com/

farid_bluez@yahoo.com

kak ina kl said...

berapa tiket mau bagi..wah nak cubalah try nasib

hari-hari main kriket
main kriket dalam hujan renyai
kalau sharinginfo nak kasi tiket
ke lautan dalam pun akak renangi

roslana_06@yahoo.com.my

hazman aka species1980 said...

Tawaran yang menarik tue....good luck kepada yang mencuba yea....

dai'ri konklusi said...

nak tengok toress !

http://acu8691.blogspot.com/
email : acu8691@yahoo.com

Anonymous said...

saya pon mahuuu...

alexander_axhes84@yahoo.com

Mr.Shai

Cash said...

komen apa2 pun layak ke? hehe
kasyfi@gmail.com

Marlena Aqeel said...

nakkkkkkkkkkkkkkk pelisssshhhh pelishhhhhhhhhhhhhhhhh :)
http://ladymarlena@blogspot.com

fatima said...

fatima_privy89@yahoo.com