Pages

Friday, July 29, 2011

Kedai Borong @Birthday Goodies

Hari tu sempena birthday Afiqah, dia cakap nak bagi goodies kat kawan-kawan kat kelasnya. Kalau budak-budak apa lagi nak bagi, "junk food" le kan. So pi le ke kedai borong yang terletak di Taman Melawati. Kat sana macam-macam ada, yang ada kedai runcit beli kat sini le.

Pas tu beli smiley punya badge. Risau juga ngan benda alah ni, kan dicucuk kawan-kawan susah le pula.

Pas tu beli juga goodies pack, alah yang nak masukkan benda alah tu.

Tak mahal sangat less than RM50 aja untuk satu kelas. Memang suka betul Afiqah dapat bagi kat kawan-kawan.

4 comments:

KiD said...

ahaaaa.. memang berbaloi kan? satu kelas dapat. jangan lupa kasi cikgu sekali.. hehehehe

hazman aka species1980 said...

hurmmm....badge smiley tu pun menarik gak....bagi kat kengkawan pun okey gak...untuk kempen SENYUM kat opis

lagenda said...

MAK PUN SUKA BG GOODIES BEG BILA BESDAY ANAK2..

mamaNoriz sini.. said...

samalah kite... kena uat goodie pack utk nurseri..
tiap2 tahun mmg demand je hero kecik ni..huhuuuu

tapi takpelah, dpt gembirakan anak kan...