Pages

Wednesday, July 20, 2011

DVD Cerita Melayu Original @RM10 Aja

Hari tu masa pergi ke Carrefour Wangsa Maju lalu le depan kedai jual DVD, alah yang kat belakang tu dekat dengan MCD. Sekarang ni diaorang ada promosi untuk DVD cerita Melayu yang original, RM10 aja. Kalau tak silap kat pasar malam pun, harganya lebih kurang RM7 then kalau tengok Astro First pun RM15 untuk 48 jam.

So belilah 2 keping DVD, cerita Nur Kasih dan KL Gangster. Bila masuk dalam C4, harganya RM19.90 satu, yang bezanya tak ada cover plastik le, cuma DVD + cover kertas (macam sampul).

17 comments:

eelobor said...

KL gangster boleh tengok la, tapi kalu nur kasih tak tahu nak layan mcm mana

n@m@n said...

1st time dgr harga dvd ori yg bru hrga cm tu

lagenda said...

amboiii..murahnya!! Kat tmpt mak ni, yg lanun cetak rompak pun rm 12.90.

Kalau mak jumpa murah gini, abis semua mak borong citer melayu yg ado!

hihihihi

aque said...

ha.. fara pown jumpe hari tu... tapi murah 3 ringet... rm 7 jew.. dvd ori.. cite penunggu istana...

mmg da turun harge kew???

sW33tdARLiNG said...

ha'ah kann.. ternampak gak.. semua citer2 baru harga RM10... biar betikkk

Faizal@PeJAY said...

tempat aku rm9..aku beli kl gangster

Myvitrd said...

ni cetak rompak ORI ke bro.. hehehe.. murah seh.. aku download je 2 cerita tu..

amirah said...

original? murahnya..

Hans said...

wah
skrg dah murah ker?
baru tahu

sahromnasrudin said...

KL gangster mesti laku habes...

siti murni said...

okay lah price utk cd original macam tu...:)layannn..

hazman aka species1980 said...

hurmm....lepas nie bro kena beli citer SEKALI LAGI,TOLONG AWEK AKU PONTIANAK pulak....kasi support filem melayu yea...hihihi

eiela said...

biar betul, hope la adik ternampak dan beli.

fiza said...

Murahnya.

Adziim said...

Rm10..murah. Nampak sangat ramai orang download, tak beli dvd.

KiD said...

humang aiihhh.. murah nnyaaa
Selamat Tinggal Streamyx...

rasp said...

mmg murah le tu...