Pages

Thursday, July 7, 2011

Keputusan Undian Bola Sepak Peringkat Kumpulan Kelayakan Olimpik 2012

Keputusan Undian Bola Sepak Peringkat Kumpulan Kelayakan Olimpik 2012:
  • Kumpulan A
    • Korea Selatan
    • Qatar
    • Arab Saudi
    • Oman

  • Kumpulan B
    • Australia
    • Iraq
    • Uzbekistan
    • UAE

  • Kumpulan C
    • Jepun
    • Bahrain
    • Syria
    • Malaysia

Previous Entry
Undian bagi perlawanan bola sepak peringkat kumpulan Kelayakan Olimpik 2012 dijalankan pada pukul 3.00 petang. Malaysia adalah antara 12 pasukan yang akan diundi pada hari ini. Mereka diletakkan di dalam 4 balang yang berlainan berdasarkan ranking:
  • Balang 1
    • Korea Selatan
    • Jepun
    • Australia

  • Balang 2
    • Iraq
    • Bahrain
    • Qatar

  • Balang 3
    • Arab Saudi
    • Syria
    • Uzbekistan

  • Balang 4
    • Oman
    • UAE
    • Malaysia
Undian dibuat dan pasukan-pasukan akan dibahagikan kepada 3 kumpulan yang mana satu kumpulan terdiri daripada 4 pasukan @satu pasukan dipilih dari setiap balang. Johan setiap kumpulan layak ke pusingan akhir di London 2012 manakala naib johan akan bermain secara play-off.

8 comments:

amirah said...

cuma berdoa malaysia dpt satu group dgn yg tak terer..aminn

afiqazizan said...

malaysia tak berada dalam group of death..ini yang bagus ni..diharapkan pasukan olimpik malaysia kita akan melakukan yang terbaik.

nur said...

apa pun semoga malaysia berjaya.. tak kira dlm grup memane pun.. daeth ke tak death ke.. hehe


ALL IN ONE

JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

KiD said...

dah group ok nih.. jepun aje.. huhuhu all the best!
2Aku Menang Bowling Terbuka Putrajaya tapi...

Solehah said...

good luck malaysia..hehe

eelobor said...

sakit tayar la sekali nie skuad olimpik

Epul Wireman said...

InsyaAllah..mlysia msti menang s'mua p'lwnan.

Rushdan said...

goodluck Malaysia..kalahkan Japun..nescaya kita juara kumpulan~~~