Pages

Thursday, July 21, 2011

Menang Buku 3D

Dua bulan yang lepas, my daughter, Afiqah masuk peraduan reka kek sempena Hari Ibu. Tak sangka minggu lepas dapat surat from Disney's Princess Malaysia. Apa lagi memang suka betul Afiqah bila tahu dia menang peraduan tu.

So inilah buku "Bell and Castle Puppy in 3D". Tak tahu yang buku pun ada 3D, so ianya didatangkan bersama-sama dengan cermin mata 3D. By the way, buku ni sumbangan Pelican.

Of course kalau tengok gambar tu, ianya kabur tanpa cermin mata 3D, then bila pakai gambar sangat real, timbul dan seakan-akan orang tu berada di hadapan kita. Tapi bila pakai lama memang sakit mata.

13 comments:

amal said...

wah syoknye dapat buku macam ni ehehehe.. simpan elok2. besar esok leh ingat balik ehe

velasrizal said...

wah tahniah afiqah

ejaMaria said...

best nya... tapi tak syok la klu pakai cermin mata jadi rasa sakit pulak... mcm mana nak abis baca klu mata dah rasa sakit...

amirah said...

menariknyaa...

rasp said...

tahniah buat afiqah..
ada bakat utk buka bakery nie :)

irwan miswan said...

wah3....mesti besh...tak penah lagi jumpe buku 3d..nasib buku 3d...bukan buku 4 d hehehe

fiza said...

Wah...tahniah afiqah, murah rejeki ☺☺

mamaNoriz said...

amboi, canggih skang siap ada buku 3D ek...
teror arr Afiqah menang contest :) ...

toyolkiut said...

bakat afiqah ni d warisi dari ayah nya kot..
tahniah dan syabas!
zaman TK sebaya nya dulu, xde menda2 gini, wah kalau dpt mau nya senyum sepanjang minggu ni..

hazman aka species1980 said...

1st time la dengar buku dalam 3D... okey la menarik perhatian budak2x nak membaca...

sW33tdARLiNG said...

mmg canggih dunia 3D skang ni..

siti murni said...

seronok la dia dapat hadiah....ngeee...:) boleh jadi pembakar semangat tu..

Sharinginfoz said...

dear all: thanks for the wishes