Pages

Thursday, July 28, 2011

Minta Maaf Kurang Blogwalking

Salam dan selamat sejahtera semua,

Minta maaf le kepada yang datang ke blog sharinginfoz sama ada meninggalkan jejak atau tidak, sekarang ini saya tidak berkesempatan untuk melawat blog kawan-kawan semua disebabkan oleh keutamaan menjalankan tugas di pejabat. Ini disebabkan saya baru sahaja kembali bertugas setelah setahun lebih cuti belajar.

Tapi saya akan cuba yang terbaik untuk menghasilkan tulisan dalam blog ini selepas waktu pejabat or semasa cuti hari minggu dan juga scheduled post.

18 comments:

KiD said...

laaaa.. tengah study ke bro? huhuhuhu,. anyway, welcome back to opis!!

Hans said...

patutlah nampak cam jarang on
busy rupanya

icee-yah said...

takpe..utamakan yg utama:)

papabear said...

saya pun tak da byk masa nak jalan2 la ni.. :)

yangbaik said...

oo.... selamat bertugas...

JMR said...

selamat bertugas bro!

lagenda said...

Owh..Selamat kembali bertugas ye nik!

eelobor said...

lorrrr....ingatkan kelas ari minggu jer. belajar full time eh? semoga berjaya untuk bro...

miss nina said...

selamat bertugas.
tak ape, dahulukan apa yg patut

amirah said...

ooo..patutla skrng ni makin jarang update..takpe, dahulukan mana yg penting..slmt bkerja

hazman aka species1980 said...

mungkin auto publish post adalah pilihan yang terbaik ....tapi live update bola kena maintain bro... ramai orang yang tak dapat tengok nak baca blog nie...

fiza said...

Laaaa...belajar lagi rupanya ☺☺☺

Selamat kembali bekerja bro ^_^

Idah said...

i see....welcome back to office. anyway jom jenguk blog Sayur labu.

maz said...

i follow....

sahromnasrudin said...

CBBP ke??? bestnya...bukan senang nak dpt peluang tue...

relevan said...

Orait !..

mamaNoriz sini.. said...

time management kena manfaatkan dgn lebih teratur la pasni...

welcome back :)

nur said...

its oke.. tapi ada je kan menjenguk ALL IN ONE.. erk.. takde info pasai HM ke ni.. selalunya SI update minit by minit..