Pages

Saturday, July 2, 2011

Astro Tak Boleh Naikkan Tarif Perkhidmatan

Baru-baru ini saya ada buat entri mengenai "Pakej Astro Naik Mulai 11 Julai 2011" dan sudah pun menerima surat kenaikan sebanyak RM7.00. Hari ini pula dalam Berita Harian melaporkan bahawa Kabinet tidak meluluskan kenaikan tarih perkhidmatan Astro.

Baguslah macam tu, tak perlulah nak naik melainkan memperbaiki siaran dan kualiti program yang ditawarkan. Sudah tentu pengguna-pengguna Astro lega dengan pengesahan Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan.

14 comments:

eelobor said...

astro dah mula caj RM1 kan?

rasp said...

memang saya legaaaa...

Nik Zulkhairi said...

rais yatim main silap mata. jgn risau, naik tetap naik.

Aida Azryn said...

fuh. nasib baik~

Hans said...

nasib saya tak langgan Astro
astro cekik darah
:-)

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

nur said...

Kita potong astro la kalau dia tetap naikkan..Tapi nasib baik blm.. Bertahan dulu.

mamai said...

suruh ASTRO naikan taraf services dia tu

lagenda said...

nasib baik x naik. Mak pun cdg2 nk stop je melanggan astro ni sbb, kita complain bnyk iklan,service tak bagus, tup2 dia plak naikkan charge!

Noikot je pttnya...

Wlupun tak naik 11 Julai ni, mak sure pasti akan naik slps dot..dot..dot..

Peace!

LiFe KaMi said...

dulu mmg macam2 siaran kami buh kat astro ni, tapi asik naik je da tgal basic je, bru puas hati kami..

KiD said...

untung melantun-lantun... woohhooooo
Pertama Kali dapat Cek ChurpChurp!

relevan said...

Bagus aStro..

Noriz said...

sekejap je atau selamanya?

amirah said...

adoyai..kalo naik jugak memnag tak patut..

BloggerHowtt said...

Astro still charge kan bill yang dorang naikkan Tarif harga.