Pages

Tuesday, July 19, 2011

Keputusan Cabutan Bertuah Malaysia Lawan Chelsea @Sharinginfoz

Terima kasih diucapkan kepada semua yang menyertai dan juga komen dalam "Cabutan Bertuah Malaysia Lawan Chelsea" yang diadakan semalam.

Setelah meneliti semua komen dan juga budi bicara sharinginfoz (ada yang tak letak URL or e-mail tapi dari segi komen mahu sertai cabutan bertuah-harap tiada yang mempertikaikan kerana tujuan letak URL untuk kemudahan), penyertaan adalah (turutan berdasarkan siapa komen dahulu):

  1. Lulu Caldina

  2. Fina

  3. Putri_Roh

  4. Azrul Hisham

  5. Miss (e-mail)

  6. Fazulra Collections

  7. Cahaya Chenta

  8. Anon (e-mail: Shahidillah)

  9. eelobor

  10. Hans

  11. Blogger (freedownload)

  12. Kak Ina KL (e-mail)

  13. Dai'ri Konklusi

  14. Anon (e-mail: Mr. Shai)
Dengan menggunakan pilihan secara rawak melalui random.org, pemenang bertuah adalah:

Nombor 4 iaitu saudara Azrul Hisham. By the way, saya telah e-mail Azrul dan diharap dapat e-mail saya nombor telefon bagi tujuan ambil tiket Malaysia vs Chelsea. Tahniah dan terima kasih semua kerana menyertai cabutan bertuah ini.

13 comments:

eelobor said...

hehehe, tahniah kepada pemenang. tgk live kat tv jer lah gamak nyer...

putri_roh said...

ala... ehehe.. takpe.. takpe... rezeki en azrul.. eheheh.....

n@m@n said...

adui..terlepas pulak nak masuk..rugi²

amirah said...

tahniah,..

kak ina kl said...

tahniah buat peminat bolasepak tu..kirim salam kat harimaumalaya ek

hazman aka species1980 said...

bro....next kalau ade aper2 tiket free ..boleh offer lagi yea...

Famili Ceria said...

tahniah azrulhisham....untungnya dia..tiket free Chelsea VS Malaysia


Mai la lawat blog saya:
http://depalma-sp.blogspot.com/

Azrul Hisham said...

salam...

terima kasih atas pemilihan ini...tak sangka pula menang cabutan bertuah kali ni.. :)

Awan Fantasia said...

waaaa....menarik kontest nie..

TERBAIK SAAT INI!!:
UMNO Sudah Mengambil Alih KFC Holding??
Video Najib Dimalukan Di London!!

Faizal@PeJAY said...

mcm mana aku tak boleh tau nie

sahromnasrudin said...

ruginya..saya terlepas huhuhhhhh

KiD said...

apesal aku tak dapat? apesal? hahahaahaha.. gurau aje.. :p

Hans said...

tahniah pada pemenang
sob sob sob