Pages

Sunday, May 1, 2011

Jom Share Tempat Makan Sedap di Kuala Lumpur / Selangor

Salam dan selamat sejahtera,

Alamak, macam tulis e-mail le pula. Anyway kekadang kita menghadapi dilema mengenai tempat mana nak pi makan. Apa kata kalau kita sama-sama kongsi tempat mana yang sedap untuk makan. Maybe boleh sertakan detail seperti nama kedai, alamat / tempat, jenis makanan dan anggaran harga. Bolehlah kita buat rujukan nanti.

Apa kata saya mulakan dengan tempat-tempat yang pernah saya lawati:

14 comments:

Scarlett O'Hara said...

Ala... nak jaga badan!

Myvitrd said...

Seksyen 7 shah alam mee ketam.. belakang shell.. sedapp

cikguden said...

mari kita serang!!!

Lee Chong Wei Juara Di Terbuka India

faiz said...

restoran murni ss2...byk makanan pelik

Hairil Rizal said...

Restoran Istana Bambu - banyak pilihan. Harga mahal sket tapi restoran tu mmg unik rupanya!

Miecyber said...

Tak pernah pergi lagi kat tempet tempat tu



Kantoi . Part 2.

Nik Zulkhairi said...

bro. pi try roti canai selangor mansion kat area masjid india. mintak roti special pecah telor separuh masak. terbaik di lembah kelang.

Sharinginfoz said...

Terima kasih semua untuk suggestion

amirah said...

banyak sgt....ermmm tp dh luper

Anonymous said...

kalau pegi ipoh pg Asamhouse kat Greentown... sodap. masuk Jalan2 Cari Makan kot. dah try memang superb. harga standard. nampak skit tp bile mkn mmng perghh.. dan sgt mengenyangkn. :)

lehfopingu said...

bihun sup depan stadium kkb di kuala kubu bharu

Anonymous said...

Jom ramai2 ke Beriani HJ terletak di Lot2 RNR Bukit Dukung (lebuhraya Grandsaga). Selera asli gam muar

shahril shah said...

Wep ni jst utk mreka2 yg mnghrgai dn mnfeel mknan ke..yg ingt knon nk kga bdan yg tk bpe cntik tu...leh pndah ke somalia!!..mkanan slamnya.

shahril shah said...

Nk jga bdan!!..duk dlm almri.jgn kuar..