Pages

Saturday, May 21, 2011

Sedap Ke Nasi Ayam Jusco Wangsa Maju?

Lepas pi shopping kat Jusco Wangsa Maju, singgah kat food court kat tingkat bawah. So beli le nasi goreng ayam @RM5.30 (after tax). Menu ni ada nasi goreng, ayam roasted, sup, timun dan lada.

Secara overall OKlah then bagi rating 7.6 out of 10. Ayamnya tak begitu garing, saya suka yang garing sebab tu le just OK aja tapi kalau yang tak prefer garing mesti suka ayamnya. Lada memang ok sebab kepedasannya memang mencabar. Sup memang sedap, terasa ayamnya. But nasi goreng memang tak rasa apa sangat, yang ada sedikit pedas. Kalau makan nasi goreng saja memang tak sedap le tapi dah ada ayam dan sup bolehlah.

Kekadang bila datang Jusco Wangsa Maju then nak makan kat food court rasanya kebanyakkan menu sudah dicuba kat sini.

7 comments:

sarah mohamad said...

kalau nasi ayam dekat mydin usj situ, memang superb! sedap sangat. hiks

siti murni said...

so far kalau pergi Jusco Wangsa Maju, sekali je makan kat food court tu..so tak sempat lah nak explore semua kedai kat situ..

Noriz said...

i think menu di mana-mana food court tu lebih kurang je kan...

Esempoi said...

lama tak gi wangsa maju
dulu masa sekolah selalu pergi ikut kawan

hazman aka species1980 said...

hurmm.... kalau bro belanja kengkawan blogger makan nasi goreng ayam tu sure rasa lagi sedap....nyum2x...

Kalamhati said...

salah satu menu yg slalu KH pilih..nasi ayam ni la bila pegi jj wangsa maju..hehe ok la..sedap

velasrizal said...

mcm goreng biasa je