Pages

Saturday, May 14, 2011

Good To Have You Back, Blogspot


Salam dan selamat tengah hari semua. Setelah beberapa hari tidak dapat masuk blogger, sekarang ini sudah boleh. So I am sure ramai yang berada di dalam situasi yang risau kerana tidak dapat kemaskini entri dan banyak benda yang berlaku, tidak kira dengan separuh akhir pertama Piala FA Malaysia, kes simbah asid yang terbaru semalam berlaku di Wangsa Maju dan banyak lagi.

Anyway just entri yang pendek untuk mengalu-alukan kembali blogger setelah senyap.

11 comments:

Nik Zulkhairi said...

blogger ada problem sejak kes bakar bendera. ;)

aque said...

chaiyok bloger!! huhuhu


nanti jemput dtg.. saya suke minum susu dutch lady

Miecyber said...

Entri saya yang hilang dah dapat semula tetapi komen komen entri tersebut telah terjatuh ke dalam gaung yang amat dalam,langsung tak jumpa dah..

Blogspot Bermasalah & Entri Hilang

:: r a f i z i :: said...

hu..takut jgk bile sudenly jd mcm nie...huuuuuuu

Syazwani Jalal said...

risao2, nseb bek arini normal

;)
visit me ;D

Myvitrd said...

biasalah tu bro.. nak pulihkan semangat semula ni.. hehehe

relevan said...

Wordpress sudah menanti..

faiz said...

lega dah elok..dptla jalan2 tgk entry baru blogger dari dashboard..

LiFe KaMi said...

kami pun semalam ingat nak publish post tapi asik tak bole buka je, rupanya blogger ada problem, skang dah ok dah, lega nohh..:)

Imran@Copenhagen said...

nampaknya apabila blog menjadi 'biol' semua orang penin..huhu..ingatkan sorang je, rupanya semua orang kene

hazman aka species1980 said...

hurmmm...mungkin inilah penyebab untuk bertukar ke blog dot com sendiri... ;-p