Pages

Wednesday, May 4, 2011

Berita Baik: Permohonan Tambahan Saham Bank Rakyat @Waiting List

Ada call pegawai khidmat pelanggan (customer service officer) Bank Rakyat di 1-300-88-12265 bertanyakan mengenai permohonan tambahan saham Bank Rakyat. Nama memang dah dikemaskini dalam senarai menunggu (waiting list).

Then bagi permohonan yang berjaya surat kelulusan sudahpun dikeluarkan bermula 1 Mei 2011. So kepada yang memohon, tunggu ya surat manalah tahu kot-kot sangkut. Tapi mengikut officer tu, kalau yang tak berjaya kemungkinan besar surat tidak dikeluarkan. Lagi satu, tak ada masa akhir untuk pengeluaran surat.
Kepada yang belum dan hendak memohon saham Bank Rakyat, ianya masih lagi ada semasa entri ini ditulis. Sudah hampir 1 bulan saham Bank Rakyat dibuka baru-baru ini. Kalau nak tahu lebih lanjut boleh call 1-300-88-12265. Ataupun boleh baca kat FAQ.

12 comments:

sahromnasrudin said...

MMG BAGUS LA BANK RAKYAT NIE

eelobor said...

melabur demi masa depan....

KiD said...

saham.. jangan tak beli saham.. hehehee

DKosongLapan said...

wooowwww...ceghite menaghik ni..... awok tunggu jugak kot2 ade beghite best daghi bank rakyat....

yangbaik said...

ramai sangat orang kat kaunter... kena amik cuti pulak kalo setakat amik half day leave tak berbaloi...

relevan said...

Kawan dah ada amik saham bank rakyat ni..ingat kalu boleh tambah ok lah..kalu dak boleh kawan nak bawak keluar je..

amirah said...

dah keluar surat ek..

velasrizal said...

ada can baik ni

Myvitrd said...

wah memang terbaiklah bro.. hope dapat lah aku tambah nanti.. hope permohonan diterima..

Macam mana kina nak tahu atau semak status saham yg kita beli ari tu ye.. dalam akaun bank rakyat ada tulis ke?

blogger said...

Memang kena tunggu dapat surat ke? Kalau call tanya tak boleh?

siti murni said...

labur...jangan tak labur..

azzey said...

ada peluang lg ke?