Pages

Thursday, May 26, 2011

Ada Facebook, Jom Join Contest BFF eightdesignsboutique: Hadiah Keseluruhan RM4,680

Memang betul, jika anda mempunyai facebook, apa kata join contest yang dianjurkan oleh eightdesignsboutique @ MY BFF Contest 2.

By the way, sebelum saya bercerita mengenai Best Friend Forever (BFF) contest 2, jom kita tengok juara BFF musim lepas iaitu Nur Ashikin Haron yang mendapat 1,403 likes. Nur Ashikin membawa balik:
  • Penginapan 2 hari 1 malam di Crowne Plaza Mutiara KL termasuk lunch atau dinner untuk 2 orang bernilai RM640
  • Wang tunai bernilai RM150
  • Shopping voucher daripada eightdesigns bernilai RM150
Memang sungguh lumayan dengan hanya menghantar gambar dan suruh your friends "like-like". Tapi jangan risau BFF kembali lagi dengan hadiah lagi lumayan. Jom kita tengok hadiahnya.

Untuk BFF Contest 2, 73 pemenang akan dicari dan hadiah-hadiahnya adalah antaranya:
  • Juara: Hadiah keseluruhan bernilai RM1,780 termasuk penginapan 3 hari 2 malam di Crowne Plaza Mutiara KL
  • Naib Juara: Hadiah keseluruhan bernilai RM1,000 termasuk penginapan 2 hari 1 malam di Crowne Plaza Mutiara KL
  • Tempat ketiga: Hadiah keseluruhan bernilai RM700 termasuk penginapan 2 hari 1 malam di Crowne Plaza Mutiara KL

So macam mana nak menang hadiah di atas? Baca betul-betul syarat-syarat di atas:
  • Bagi yang dah menang dalam BFF Contest dulu tak boleh masuk ya

  • Hantar perkara-perkara berikut ke service@edz.com.my:
    • 1 gambar sopan anda bersama BFF pompuan (tak boleh bersama suami atau kawan lelaki ya). Maknanya bersama-sama kawan-kawan pompuan aja le
    • keterangan ringkas gambar
    • nama penuh & samaran
    • nombor telefon
    • link facebook
    • alamat
    • URL blog (jika ada)

  • Tarikh untuk hantar gambar adalah dari 25 Mei hingga 7 Jun 2011. Jangan risau anda masih ada lebih dari 10 hari ya

  • Selepas hantar tunggu dan jika gambar tersebut dipilih, cepat-cepat suruh kawan-kawan untuk "like" gambar tersebut dalam facebook eightdesigns @BFF contest 2 nanti. Tarikh "mengundi" ialah dari 9 Jun hingga 9 Julai 2011
So apa lagi jangan lepaskan peluang. Jangan lupa ya sebelum hantar sebarang gambar ke service@edz.com.my baca dahulu syarat-syarat penyertaan di MY BFF Contest 2. All the best semua.

Maklumat mengenai http://www.eightdesignsboutique.com:
  • Syarikat yang diberbadankan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan salah satu daripada shopping blog yang terkenal di Malaysia
  • Banyak pakaian yang terkini boleh didapati antaranya cardigan, tops, shawl, t-shirt, selendang dan tudung
  • Mempunyai kedai di Bandar Baru Bangi, Selangor dan Kota Bharu Trade Centre Kelantan
  • Penghantaran yang pantas

20 comments:

amirah said...

dah takde BFF perempuan dah..cuma ada sorang je BFF lelaki..

Ieda Al-Habsyi said...

main like2 ni yg tak best, mane aci kalo kawan2 dlm fesbuk tu sikit...

relevan said...

i like i like..

Matjoe said...

terbaik laa contest ni, tp mcm dah xde masa nak join....

faiz said...

utk perempuan je ke..

liyana said...

sy pun xde bff pompuan, bff adalah lelaki & adalah tunang sndiri. xleh join la.. hadiah menarik! hehe

kak ina kl said...

wah boleh cari gambar lepas ni..teringin gak nak menang

fiza said...

Lumayan hadiahnya. Tapi nak minta klik like yg malas nih.

Daripada Mohd Ashraf Hafiz Abd Aziz kepada Aleesha Farhana

Harga MINYAK RON 95 Kekal

KILAUAN EMAS untuk 45 Tahun Ke Atas...Sesuai ker?

velasrizal said...

aik kene bgmbr dgn pmpn lak dh

J.M.R said...

wahh..masyuk gile hadiah2 nih..best2..

nonon787 said...

wah..sponsoor hadiah pun gempak! tahniah. tgh fikir2 nak masuk ke tidak.huhu

saza said...

bestnyaaaaa..nk kena cr bff la gini bff sume dok jauh2 ni..hehe

Zura said...

wow...lumayannye hadiah..

iza said...

Assalam..
Kalau dah kahwin ni, dah tak ada lg lah BFF perempuan....
Hmmm....melepas la lg..

lydzar said...

rindu dgn my BFF. but since dh beranak pinak mmg limited sgt time nk join xtvt my BFF..huhu

cikguden said...

i like

HaiDa HiDa said...

menarik gak ni.. tapi baru nk kurangkan berfesbuk.. huhuu.. akan dipertimbangkan.. :)

Ayie said...

Bila nak buat pertandingan Girl Friend Forever..?? HAHAHA *gurau gurau

KiD said...

like.. like... camno laaaa nak menanng kalau contest camtu, huhuhu
Boleh Cashout Earning Churpchurp Pertama!! Tapi......

teeyatooya said...

na joinnn ! tapi dah tutp tarikhh.. hehe
takde lagi ka ?