Pages

Friday, May 20, 2011

Apa Yang Dibeli Di Jusco Member's Day Wangsa Maju?

Semalam pi Jusco Member's Day kat Wangsa Maju. Rasanya kali ini tak begitu ramai orang walaupun potongan @diskaun sehingga 70%.

Tempat yang jadi tumpuan adalah bahagian centre tingkat bawah. Kat situ ada beg wanita dan juga barang-barang bilik tidur (cadar, bantal + etc).

Kat bahagian tempat lelaki pun boleh tahan juga. Cakap aja nak beli apa, t-shirt, seluar, baju kemeja.

So lepas jalan-jalan dapatlah tangkap beg wanita @RM60 (bestbuy). Alamak tak boleh nak pusing le gambar beg ni. Entahlah apa problem.

Ni baju kemeja lengan panjang satu yang diskaun 50% dan satu lagi 70%. Harganya satu RM33 dan satu lagi RM60.

Alamak sampai 5 tie dibeli. Boleh ganti yang lama sudah lusuh. Harganya not bad @RM10 satu. Agak-agaknya yang mana satu cantik?

So semuanya RM200++ then dapatlah voucher Jusco RM20. OKlah kan lagipun beli something yang nak digunakan.

15 comments:

velasrizal said...

murahnye tie 1 rm10 je..kene pi ni

Noriz said...

wah, beli henbag utk org umah ke... baiknyee... skang mmg jkad dah kurang smbutan sbb vocer cuma rm5 jek.. dulu rm10 ok la sket

Zura said...

nasib baik keje kalau x mahunye abis duit..hehe...tp geram jugak bile tgk murah cenggitu harganye..JJ kalau buat member sale mmg murah tahap giler nye..

icee-yah said...

kalau dapat amik gambar kat tmpt baju perempuan..comfirm best..sebab tak sempat pg semalam..waa..rugi-rugi

rasp said...

mmg berbaloi2 shopping time sale kan...
sib baik kerja...kalo dak mmg dah terjah...

sW33tdARLiNG said...

amboii....! patutlah panjang kereta parking sepanjang2 jalan lrt tuuuu

Matjoe said...

mmg kene beli time sale. hari biasa tak jimat

Syazwan VL said...

ok le tu der xramai...kat jusco kinta city ipoh da macam pasar malam da...semak pala gua.....

sahromnasrudin said...

perghhh....memang murah tie tue huhuhhh

mamai said...

alamak tak gaji lagi la

amirah said...

mak oi..meriahnya..borong tie nampak nya??hihi

KiD said...

fuiyoooo!!! shopping di tengah bulan!!
250 Bloggers diperlukan Untuk HARI RAYA!

faiz said...

mmg murahla...baju padini pon 30inggit je...rugila xpegi..nak buat camner jauh..

hazman aka species1980 said...

hurmmm...baju kemeja tu memang okey la harganya....

kakchik@ella said...

perasan tak kat mana2 "Sale" kan, dept wanita paling meriah. hihi.