Pages

Wednesday, May 25, 2011

Hati-Hati Pemandu Kereta: Kes Simbah Asid

credit: josheen

Mengikut The Star, satu lagi kes simbahan berlaku berdekatan dengan Pasar Seni @Central Market. Mangsa adalah seorang wanita berumur 26 tahun memandu kereta. Kejadian simbahan itu berlaku pada pukul 7.30 pagi, Jumaat (20 Mei 2011).

Semasa mangsa memandu, seorang lelaki bermotosikal mengetuk cermin pintu kereta dan wanita tersebut tidak memperdulikan dan terus memandu. Lelaki yang menaiki motosikal tersebut terus membuka tudung botol mineral dan menyimbah sejenis cecair berwarna merah jambu @pink ke cermin hadapan kereta @windscreen.

Kes-kes sebelum ini boleh dibaca di "Hati-Hati dengan Penyimbah Asid di Kuala Lumpur dan Selangor".

Bagi sesiapa yang mempunyai maklumat mengenai penyimbah asid boleh menyalurkan kepada polis di Rakan Cop @telefon (03-2115 9999) atau SMS di POLISKL at 32728.

17 comments:

KiD said...

hampeh tul org ni.. huhuhu

BE ke 8 Muncul setelah Metered Earning

faiz said...

nampaknya org simbah asid ni xtakut lagi..

amirah said...

heran la apa motif dia ni..

lagenda said...

kenapa lah manusia ni hah?? Dah tak ada kerja lain nak buat ke..

Zura said...

nasib baik ppuan tue..allah maha pelindung..

relevan said...

Kerja manusia yang sakit ni..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Peh..bahaya betul sekarang nie..Adohai..Pegi mana-mana pun tak selamat dah..

E-BOOK SEO PERCUMA

eiela said...

bahaya jugak nih, penyimbah asid. agaknya si pelakunya ada mental disorder kot.

Latest Entri :
Gatalnya Eczema Nih

amal said...

eee geramla baca berita2 macam nii.. bila polis nak tangkap ni?!

siti murni said...

semakin bermaharajalela si penyimbah asid ni...risau dibuatnya...

D_08 said...

Kughang hajo betoi le yang suke nyimbah asid ni..... pulis...pulis....tulong le tangkap si penyimbah asid ni.....nanti dah dapat....bawak semue mangse die.....simbah asid ghamei2 kat dieee.....

fiza said...

Makin menjadi² kes simbah asid nih.

KILAUAN EMAS untuk 45 Tahun Ke Atas...Sesuai ker?

JUSCO Taman Equine J Card Member's Fiesta

velasrizal said...

ritu dh sampai wgsa maju..bhya btol

arekymz mukmeen said...

kurang ajar btol.
ape masalah nye tah.

Esempoi said...

bila nak kena tangkap ntah

azzey said...

mmg takut dgn kes2 cam ni..:(

Anonymous said...

polis mana?kita orang awam takde pangkat apa2 ramai lagila jadi mangsa..