Pages

Wednesday, May 18, 2011

Jusco Wangsa Maju: J Card Member's Day 19 Mei 2011

Jusco Card member's day datang lagi tahun ini. Ianya akan diadakan esok, Khamis (19 Mei 2011) dari pukul 9.00 pagi sehingga 11.00 malam bertempat di Jusco Alpha Angle, Wangsa Maju. Bagi pemegang J card, boleh bawa bersama 2 orang rakan.

Antara diskaun yang ditawarkan adalah potongan sehingga 70% untuk pakaian wanita, beg dan juga barangan berkaitan tempat tidur. Barangan sukan juga ada di mana diskaun sehingga 50%.

Bagi peminat perfume pula, jangan risau pelbagai jenama yang ada antaranya Calvin Klein, Gucci, Ralph Lauren Giorgio Armani dan Dunhill. Biasalah kan kalau waktu sale ni ada aja hadiah yang diberi apabila beli perfume melebihi sesuatu harga.

Apa-apa pun bagi pengguna yang bijak, beli apa yang diperlukan dan rasanya ramai yang akan ambil cuti esok bagi "menjayakan" aktiviti membeli-belah ni.

9 comments:

eelobor said...

kawan pernah kerja jusco maluri dan masa hari j-card, punya la penat. 2 mngu terakhir sebelum j-card pun dah sibuk receive barang drpd supplier sampai ke tgh malam. maluri store pernah mencapai jualan melebihi RM10j dalam masa sehari (j-card)

Kendra Bing said...

Discover news, videos and pics you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com . Or submit your blog posts to be part of the whole big collection.

sicantikmanis said...

suka-suka bila jusco ada buat j card member.. memang terbaekk, carik baju yang semuanya rm 10 je kalau boleh. hahahah

sahromnasrudin said...

takde jusco kat cini huhuhhh

risanur said...

mmg best kalu ada jCard ni..mmg akan terjah esok ke sana...dah amik cuti pun..huhu...

icee-yah said...

nak pergi..hihi...jom rmi:)

KiD said...

fiuuhh kiri.. fuuuhh kana.. hope bini aku tak nampak sale ni.. hahahaa
Gatal Gusi?

amirah said...

saya tak boleh ingat benda lain pd 19 Mei ni kecuali Nur Kasih the Movie..hehe

miss nina said...

bila time j-card ni, saya suka ke sana dengan rakan di bangi, seronok