Pages

Saturday, May 28, 2011

Siapakah Tersingkir Minggu Ke-9 @Maharaja Lawak: Balas


Setelah 9 minggi Maharaja Lawak disiarkan. Kita tertunggu-tunggu, siapakah yang tersingkir? Nampak gayanya Balas mengakhiri perjalanan di dalam Maharaja Lawak. Tidak dinafikan, Balas banyak membuat lawak ala-ala double meaning @lucah.

By the way, semasa pengumuman penyingkiran semalam, tiga peserta yang berada di kedudukan terbawah adalah:
  • Balas

  • R2

  • Sepah

Opppsss, minggu depan ke-10 belum lagi final ya, ada lagi tiga minggu @Pulau Pinang, Pahang dan Johor, atas permintaan ramai?


Semasa entri ini ditulis, kedudukan terkini undian mempamerkan bahawa Jozan berada di hadapan dengan 37% manakala yang berada di kedudukan terbawah @kelima ialah R2 dengan 8%.

7 comments:

Noriz said...

padan muka si Balas asik uat lucah je dah org boring..huhu,
patutnya next week final kan, tpi astro saje nak untung so lmbat2kan lak sbb ramai sokong ML ni...

aque said...

sepah... alwys the besh.. saya sokong sepah.. weweweweeee....

relevan said...

Jambu the best :)

faiz said...

mmg patut balas kuar..xpwk langsung..

Anna Boleyn said...

suka sepahnye persembahan. :)

azzey said...

Layan gak ML nih..:)

amirah said...

ok la tu balas terkeluar..sebab camne pun mesti ada og yg perlu diundi keluar