Pages

Monday, May 16, 2011

Maharaja Lawak: Undi Masuk Tarikh Tutup (18 Mei 2011: 12 PM)

Memang betul, sehingga minggu ke-7 Maharaja Lawak, sudah 6 peserta dikeluarkan. Tetapi sekarang ini, undi masuk dijalankan bagi membolehkan peserta kegemaran bersaing kembali. Caranya dengan masuk kat facebook @Maharaja Lawak Undi Masuk then like, gambar pilihan anda.

Sehingga article ini ditulis pada 15 Mei 2011, R2 memperoleh kedudukan tertinggi dengan umlah undian sebanyak 36,242 manakala pesaiang terdekat ialah Alex dengan jumlah 8,461 undi. Kita tunggu siapakah yang bakal masuk kembali dalam undi masuk Maharaja Lawak kerana tarikh tutup undian adalah pada 18 Mei 2011 (Rabu) pukul 12.00 PM.

So apa lagi kepada yang berminat, undi masuk mana-mana peserta kegemaran Maharaja Lawak.

13 comments:

Miecyber said...

Aduss...saper yang undi Amir tu...

Harimau kumbang masuk perangkap

J.M.R said...

agak2 sapa yg dpt??/

bro undi sapa?:-p

faiz said...

bgusla R2..mintak2 xdela amir diundi masuk...

Razis said...

aku vote for R2

KiD said...

hahaaaa.. peluang bagi R2.. all the best!
Terima Kasih 1000 Followers Blog ShaKiddo!!

hazman aka species1980 said...

yeah....setuju sangat kalau R2 yang masuk balik... dan undian LIKE kat facebook nie memang praktikal laa

eelobor said...

tunggu nak tgk final jer...

Zura said...

best2 r2 tempat teratas...nk drg masuk...

relevan said...

Suka Amir hahaha!

Noriz said...

oh plssss not amir, plssss

Matjoe said...

mcm2 cara astro nak buat duit

D_08 said...

antaghe semue tu....R2 yang paling layak....AMir??? ghentikan leeee

sahromnasrudin said...

R2 heheheee