Pages

Tuesday, January 26, 2010

Unique Visitors Lebih 1,000.. Nak Tahu Rahsia???

Tak percaya????? Ini adalah yang terjadi pada Onizuka..... Biasanya hits kat blog beliau adalah 400++ tetapi terus naik melebihi 2,600 pada 22 Januari 2010 dan dua hari selepas itu maintain lebih 1,000 visitors.......

Nak tahu apa rahsianya... satu entri yang ditulis oleh beliau telah komen dan dilink di blog yang terkenal iaitu.......... guess which blog?????? Siapa lagi kalau tak abang beautifulnara, blog yang memperkatakan mengenai artis / hiburan sensasi / terkini.....

Hmmmmm, tak ada ke blog2 yang terkenal nak tulis or komen mengenai article yang saya tulis.... He he he....

28 comments:

perempuan ITU said...

erk itu je ke .wakakaka

Ingat ade tips tadih,buat gempaks je ek

Nikel Khor said...

i wan increase my traffic

from Nikel Khor

kisahsensasi said...

Itulah penangan tajuk yang HOT....

jajarina said...

lor, ingatkan ade tips tadi.. hehe

ezzati said...

aar..ada baca..bang nara wat n3 khas lg tu utk GTO...fuhhhh

F I T said...

nak increase trafic tulis je berita semasa yang panas..sure ramai yang search kat google..hehe

weh nak exchange link, bleh?! jemput2... ^_^

blueCITY said...

ceh,

muahahhaah

tenteraangin said...

beautiful nara best... bynk gambar artis seksi

|| NaFiRaa || said...

kikiki.. ai pon dh terjah blog dia.. mmg hot btol!!

DeeDee said...

aku pun suka baca beautifulnara.

untuk latest gosip artis, beautifulnara antara yg paling cepat update. :D

Daddy Zuki said...

berharap benor satu ari nanti ada la org yg sudi terjah blog daddy. agaknya bila la blog daddy ni nak famous mcm mereka tu? huhuhuhuh..sedih la..

ck5354 said...

ku rasa kamu kena ada domain sendiri,

ku ada 400++ unique visitor tapi

hanya RM 9++ dari nuffnang,

anda lebih berjaya daripada saya.

Adya A. said...

huhuhu...teringin dpt traffic tinggi... apapun tahnks share info berguna ni....

Eryati said...

wah....

Kyuubi_85 said...

walawei.. nak dapat traffic tinggi? pergi la duduk kat lampu traffic, pasti tinggi trafficnya... haha

Kaseh NazLieza said...

GTO mmg rajin menerjah la..

[z@ck] said...

hebat betul aura beuatiful nara
=)

Solehah said...

hehe..mintak la org2 femes itu buat satu entry..mintakkan utk saya sekali ye..hehe

cik EPAL said...

perghh hebat :)

mamai said...

citer artis hahaahah tak mengapalah biarla tak ramai pelawat pun tak apa

Mybabah said...

Salam. Blog yang mantap kerana paparan atau entri yang mantap. Mempunyai mesej yang boleh diambil iktibar oleh pembaca. Populariti semata-mata tidak akan kekal lama.

cikTi said...

em,.

okeyla tuh,.
makinfemes kan,

blog cikti,,makin ari mcm makin sunyi,.
kesian jgk

Mr Kamikaze said...

Gua pun kadang2 tringin gak dapat visitor yg mcm tue..tipulah ada blogger yg tak nak..kena usaha lag nie..

JMR said...

peerrgh..mencanak naik tu..nice idea...

Sharinginfoz said...

perempuan itu: itu tips juga kan....

nikel: together we increase the traffic...

kisahsensasi: tajuk mesti ada tarikan.. tertarik tak????

jajarina: ini tip le.....

ezzati: mereka jumpa masa samsung cosby rasanya...

FIT: hmm memang betul, tapi hati2 bila tulis.. yang penting tanggungjawap.. dah link urs....

bluecity: jangan marah ya....

tenteraangin: banyak peminat....

nafira: terjah jangan tak terjah....

deedee: kisah terkini kan...

daddy zuki: memang sangat2 nak diterjah kan...

ck5354: thanks for ur suggestion.. anyway banyak ways to measure success kan...

adya: sama2..... sharing is power...

eryati: wow.......

kyuubi: hmmmm boleh cuba ni......

kaseh: memang betul itulah benda ada dalam GTO

zack: aura memang terasa..

solehah: aya pun nak juga....

cik epal: cik epal, buatlah satu entri untuk saya.....

mamai: ada pelawat istimewa tersendiri kan...

mybabah: thanks for your view... harap2 u all support my writing...

cikti: sabar le cikti nanti ada le tu kan...

kamikaze: teringin juga....

jmr: naik banyak sangat tu...

suri said...

kala bab artis mmg ramai orang akan singgah..tapi tulah kena sllu prahatin jaga tepi kain org..huhu

K.I.T.A said...

kuingatkan ada tips bergunaaa...xpo la...membaca amalan mulia

juanita said...

Itu la dinamakan organik network :)