Pages

Monday, January 11, 2010

Finally Nuffnang Lebih RM200

Hmmm, Nuffnang ku berjaya mencecah lebih RM200...... Rasa nak aja click "cash out" button tapi rasa rugi pulak... Simpan ajalah dulu kan.......

Alamak, buffered earnings dah menyusut tinggal 5 lagi.... dan yang parahnya ada satu lagi iklan untuk the other blog, something is special..... Macam mana le nak tingkatkan lagi unique visitors tanpa perlu menjelajah banyak2....... Maybe all of u boleh bagi tips.....

36 comments:

Zura said...

waahhhh...dh rm200...nie bape lamanye saving nie...???

asilahkassim said...

hehe..
share la tips lagi camne nak
dapat 200 tu
jeles betul!
:-)

nursarah said...

err, tahniah2..!

Jas said...

Cool! Congrats (:

ABDUL RAZAK said...

congrat bro...

Amirul Faiz Abd. Razak said...

Mak aih.. banyaknyer.. camner nak wat eah.. :D

diDEN™ said...

salam... wow bestnya... huhu
tgokla blog ak, nuff tk jalan2 lagi huhu

|| NaFiRaa || said...

waahhhh... banyaknye!!! tahniah!!

Si budak Aboi said...

2 rat byk tue!

Aini said...

bestnye... =)

emencer said...

congrats,,,,but cmne eh dapat...kite yg kena klik iklan or org yg klik iklan kt blog kita?kompiussss

otteck45 said...

best2.. berkat rajin jalan2 melawat blog kawan2 kn? Congrats !!

araleling said...

Wah, RM200+, congratz~!!!

cikTi said...

waaaa,.
ni yg jeles memanjang nihhhhhh

..nOj.. said...

geram je nk tekan kan CASH OUT MY EARNINGS kt gambar awk tu... hehehe... share la brape unique visitor awk ni... byk tu buffer dia

Kaseh NazLieza said...

tahniah2...usaha tangga kejayaan..

ezzati said...

congratss...cash out je kak..hehehe.. :)

ohmalaysia.com said...

cmne nak dpt byk mcm ni? aku punya 0.00 je..

ardinihumaira said...

Wah...rezeki murah ni. I baru dpt 4.25 ;p banyak kan...hehe. Tah bila nak merasa tekan cash out. Nk smpai 50 tu tgu 2 3thn la kot. Asik tekan nuff org je..sedih la pulok..huaaaa

icee-yah said...

tahniah..

Solehah said...

tahiniah..bnyk tu.saya punya nuff 13 ringgit..

[z@ck] said...

wah...tahniah!

Sharinginfoz said...

zura: ada le 3 bulan lebih sikit....

asilah: tips... hmmmm sellau update kalau boleh sehari sekali... then melawat blog lain, then tinggal link....

nursarah: thanks....

jas: thanks...

abdul razak: thanks...

amirul: rajin2 promote blog dalam innit ke, gengblogger...

diden: sama2 lawat melawati...

nafira: thanks....

aboi: tengah belajar...

aini: best gak....

emencer: org datang blog kita pas tu kalau berkenan dia click le iklan...

otteck: memang betul....

araleling: thanks....

cikti: nanti dapat le....

noj: jangan le click saya punya..... click iklan dialu-alukan...

kaseh: thanks....

ezzati: thanks....

ohmalaysia: maybe tengok betul2 type of iklan tengok mesti global cpc...

ardini: tak apa slow2..

ice-yah: thanks...

solehah: tunggu nanti banyak le..

Fza.ithu.Zazha said...

Huuuuu~
bestnye!
NK JUGAK! huuuuu~

zailamohamad said...

RM200..erm..gulp..telan ayak liuq!!

Sharinginfoz said...

fza: best gak....

zailah: hmm tapi belum cash out lagi...

Cherrie Pie Sweety said...

Bestnya..sasya punya dari dulu 25 sen jer hik hik..tataula nak buat cemaner tu

chenta said...

mcmane nk dpt buffered earning tu??nak jugak...huuu

honeylanz said...

salam kenal. saya br ada rm62.75 aja ;)

Sharinginfoz said...

cherrie: tak apalah.. nanti ada le..

chenta: buffered earning.. selalu update dan increase kan traffik...

honeylanz: oklah dah lebih RM50 tu...

miss nina said...

wah.. dah boleh buat duit minyak utk sebulan
tahniah

Dak Wan said...

Tahniah! Moga bleh cecah 2-3 ribu sebulan pasni plak. Hehehe.

Sharinginfoz said...

miss nina: betul tu...

dak wan: tu banyak sangat tu... susah nak cecah..

Kancilbiru said...

cepat klik..cepat klik..muahaha....sy punya buffered earning pun dah menyusut daa...

suri said...

fuh,
tu dah kira masukk banyak tu..simpanlah dulu..sikit2..blh jadi membukit..duit..duit..

DaHLia said...

wahhhh besh besh tgk duit pepagi ni..heheh