Pages

Monday, January 25, 2010

Siapa Nak RM88,888

Hmmm, apa kata bosan2 pi le masuk contest ni........ manalah tahu kot2 dapat le hadiah utama berjumlah RM88,888 worth of gold bar........ Ataupun dapat cash sebanyak RM888......

Caranya senang aja beli mister potato pas tu guess berat mister potato, ngan 4 orang lagi kat atas tu dan 100 biji kentang tu..... He he he.. Kalau saya memang tak reti nak guess ni......

Anyway tarikh tutup contest ni ialah 31 March 2010...... nak tahu lebih lanjut sila layari website mister potato.....

9 comments:

kenwooi said...

how i wish it can be won easily.. =P

kenwooi.com

Eldy said...

LOL !! kebetulan gua baru lancarkan contest yg memberi $$ yang jumlahnya lebih kurang dgn tu jer ~

RM88.88 xD

F I T said...

nak meneka tu a yang perit tu...nak membeli lagi a perit.. kalu cuba sekali terus menang kan best hehehe


Brangelina separated! New An-Jo Partner Revealed!

cr3ap said...

RM88,888. that's a lot money :D but there is too highly competitive as many would join as it has attractive prizes.

Regards from cr3ap
http://cr3ap85.blogspot.com/

Nazz said...

Alngkah best nyer kalau sekali enter trus menang...

Mybabah said...

Salam SP. Saya hanya pandai ketuk kepala Mr. Potato apabila dia keluar semasa saya lawati blog mereka (nuff). Dapat sumbangkan 20 sen kepada kawan-kawan pun dah puas hati. Nak masuk contest? Nanti saya fikirkan...

Eyriqazz said...

saya nak,saya nak..adushh..aritu wife terbuang kod contest beli yg ni...

Solehah said...

huhu..bnyknyaaa..

Sharinginfoz said...

kenwooi: memang susah nak nak menang....

eldy: masuk jangan tak masuk...

FIT: memang susah sangat....

cr3ap: mesti ramai yang masuk kan...

nazz: he he he i wish that happen to me..

mybabah: ketuk jangan tak ketuk.. thanks..

eyriqazz: this is ur area of expertise apa lagi.. beli mister potato lagi...

solehah: memang banyak kan..