Pages

Friday, January 29, 2010

Geng-Geng Top: Geng Blogger

Pernah tak anda dengar mengenai Gengblogger.... Hmmm, rasanya most of the people tahu mengenai laman web ni yang mana anda boleh mempromosikan blog anda.. Cukup senang, bila anda dah daftar, then bila ada post baru, anda just masuk websitenya dan tekan "ping" aja....

Bagus untuk meningkatkan trafik blog anda di samping itu, anda boleh pi kat sana untuk blogwalking.. So tak payah menjelajah dari satu blog ke satu blog yang lain......

Apa yang nak saya citer, he he he...... Tak sampai 2 bulan saya bersama Gengblogger ni....Hmmm kiranya saya termasuk di dalam kumpulan top 10 blogger yang sering mengeposkan entri ke gengblogger.. Semuanya 106 blog entri.....

Jangan pulak terkejut sebab saya ada 2 blogs so tak le banyak sangat... Kalau satu blog tak ler sampai 60...... Satu blog lagi ialah "something is special".....

11 comments:

etomyam said...

steady tu bro..steady...

TMUkmkd said...

tak sampai 2 bulan 100++ post banyak la tu ^_^

Mus said...

antara web yang menarik untuk disertai oleh para blogger

kenwooi said...

i got try that =)

kenwooi.com

IyouweBlog.com said...

ya sy sudah join ni.....

nanged. nang this to read Apple's secret in dealing the new tablet-IPad!

Nazz said...

Fuh.. banyak idea yer..

Sharinginfoz said...

etomyam: thanks...

tmu: hmmmm hasil dua blogs...

mus: memang betul.. menarik sangat..

kenwooi: kena try...

lyouweblog: baguslah.. dah nang

nazz: sharing is power..

nadiah said...

salam,kat luar xde tmpt komen ,i dah klik coklat u,klik me back boleh??
info kat sini byk yg baik...

Sharinginfoz said...

nadiah: kat luar, buat masa ni tak terfikir nak letak... thanks for clicked.... dah melawat ur blog.. nuff tidur nanti lain kali ya...

suri said...

saya pun nak join jugalah..hehe,tapi boleh ka? apa syarat2 dia yer???

IronHeart2204 said...

tanx bro..baru join