Pages

Friday, January 29, 2010

Dah Settle Cancel Credit Card


Guess what??? The cancellation of one of my 2 credit cards had been approved and bank tersebut telah menghantar surat pengesahan so tak ada masalah le.... Satu kad lagi pegang le untuk kecemasan.. Satu lagi before the anniversary date of the card, nak call diaorang nak tanya sebab boleh gunakan points yang sedia ada untuk net-off kan service charge of RM50......

So apa lagi, kalau rasa tak perlu kad kredit yang sedia ada, cancel aja.. Kan nak sokong government effort untuk jadi smart spender... Yalah perbelanjaan secara berhemat....

7 comments:

Patty's Cottage said...

i oso in the midst of cutting it down too...pening nya..

honeylanz said...

congrats. me only got 1 card. senang nk monitor n takott indebt ;)

noor afzan said...

yup, i got 1 oso..

JMR said...

seb baik aku tak guna kedit kad..cash je..hehehe

mamai said...

bank tiada hak untuk tidak approvekan kalau kit anak cancel

|| NaFiRaa || said...

wahhh!!!tahniah.. bukan senang nak buat keputusan itu kan..:)

Sharinginfoz said...

patty: do it now.....

honeylanz: baguslah senang nak monitor...

noor afzan: good,...

jmr: baguslah mudah...

mamai: sangat le betul.. hak pengguna...

nafira: thanks.. malas nak pegang banyak2...