Pages

Sunday, January 31, 2010

Jom Sama-Sama Naikkan Trafik- Pengunjung

Hmmm, i am sure that semua orang yang ada blog nak ramai pengunjung ke blog anda kan... Banyak cara boleh kita lakukan antaranya ialah dengan berjalan atau berlari ke satu blog ke satu blog yang lain.... Tapi ianya kekadang memakan masa yang lama kan....

So sebab itu, saya telah sediakan directory untuk anda.... So apa kata pi kat blog saya, senarai blogz dan anda boleh letak ur link, then saya update.... So lepas tu anda bolehlah sekerap mana pi kat blog tu untuk lihat blog mana dah update then bolehlah berblogwalking......

10 comments:

Dak Wan said...

Ok arr nanti teman link kan k?

ery said...

thanx for info

sYeNgEt ke senget?? said...

following.. nice info '-'

Naz said...

thanks!!! wah.. mcm ni makin terisi la masa2 terluang ku dgn blog walking ;))

Mybabah said...

Salam SIP. Saya masih percaya pada kandungan blog yang mantap dan yang ada "substance". Populariti hanya sementara...

Kaseh NazLieza said...

setuju..sye pon wat mcm ni jg..=)

Adya A. said...

seb bek xkai credit card....huhuhu

Sharinginfoz said...

dak wan: link jangan tak link...

ery: no problem..

syenget: thanks.. nanti datang lagi...

naz: he he he....

mybabah: memang betul...

kaseh: sama2 tolong kan...

adya: ada juga faedah kredit card...

suri said...

semoga dengan link ini akan bertambahlah info suri lagi..

danish said...

Terima kasih kerana memberi peluang