Pages

Thursday, January 7, 2010

Thanks Everybody Especially My Followers

Thanks kepada semua yang mengunjungi my blog.... Kejap aja rasanya sudah 3 bulan aku berblogging....... Tak sangka dah lebih 100 entries dan sekarang ni my followers dah lebih 120 orang.....

I really hope that you will support my interest in sharing my thought melalui blog..... Memang tanpa pengunjung sesuatu blog itu tidak bermakna.... rasanya tak ada apa yang boleh ku beri melainkan something untuk dikongsi.....

Tulislah apa-apa komen, teguran ataupun apa-apa.... Kita kan semuanya belajar.......

19 comments:

Eyriqazz said...

bagus2..teruskan usaha..bagus kongsi2 info..senang nak refer..cam smalam,pasal word verification,terus je suh refer permalink sharinginfoz.

http://eyriqazz.blogspot.com/2010/01/kuiz-bersama-eyriqazzgreat-teacher.html

Suliana said...

3 bulan 100 entries 120++..okla tu..saya, 5 bulan, 80 lebih entries 30 lebih followers..lembab kan??hihi..

hami asraff said...

owh not bad at all actually. keep on blogging! :-) do visit my blog too if free.

Si budak Aboi said...

hehehe sharing is caring!

Kancilbiru said...

yeah..keep on blogging..saya punya pun dah seratus lebih..tak perasan!~~

fiza said...

Tahniah, baru 3 bln berbloging dah ada 100+ follower (^_^)

F I T said...

respek a bro.. kena contohi bro a..kalu lebih usaha dan rajin memang leh jadi cam bro..tahniah a.. ^_^

miSz_aCha said...

tahniah...keep on blogging..=)

Mybabah said...

Insya-Allah, saya akan terus menyokong...

|| NaFiRaa || said...

tahniah!! baru 3 bulan dah dapat ramai follower..

Kaseh NazLieza said...

bro mmg rajin mnjengah blog kami..tu sbb kami pon suker sgt jengah2 blog bro..

Jard The Great said...

tahniah =)

Sharinginfoz said...

eyriqazz: thanks.. sama2 share kan...

suliana: tak apa slow and steady...

hami: thanks.... sama2 visit...

aboi: yes, sharing is also power...

kancilbiru: tahniah.. sama2 tingkatkan unik..

fiza: thanks....

FIT: kadang2 rasa tak ada benda nak tulis..

miss_acha: tima kasih...

mybabah: thanks a lot....

nafira: thanks....

kaseh: ada masa boleh jalan2 tengok...

jard: thanks..

Naz said...

your entries are all interesting.. keep it up!!

Sharinginfoz said...

naz: i will try my best.......thanks

cik EPAL said...

congratulationsss :)

Sharinginfoz said...

cik epal: u are welcome...

Encik Taufiq said...

hello tuan tanah.. new blogger disini.. nk jadi jugak salah seorang follower u, bleh




Cerita Customer Service

Sharinginfoz said...

taufiq: boleh aja.. anyway thanks for coming... dah pi tengok ur blog....