Pages

Sunday, January 10, 2010

Dapat Voucher Tesco.....

He he he dapat voucher Tesco tapi tak banyak.. RM6.50 aja.... ni untuk 3 bulan.... Tak apalah it is better than nothing kan..... Ni untuk 3 bulan punya expenses... Satu mata untuk RM2 so kalau RM6.50 maknanya dalam masa 3 bulan spend kat Tesco ni RM1,300 or RM400++ sebulan.....

Memang Tesco ni tempat beli barang2 keperluan........ Di samping itu juga ada juga voucher penjimatan dalam Januari punya statement i.e. kalau beli RM150 ke atas dapat le jimat RM15 or 10% discount..... Ok juga........

Semalam ingat nak pi Tesco tapi oleh kerana no plastic day so tunda le hari ini........ Opppss sebut pasal no plastic day pi kat wangsa maju kat one of the hypermarket tapi diaorang buat no plastic day juga...

Ingatkan benda alah tu buat kat Selangor aja...... Kan Wangsa Maju tu dalam KL..... Hmmm entahlah....

16 comments:

Si budak Aboi said...

tapi tesco ni brg dye mcm x berkualiti aaa!

Mybabah said...

...dan agak mahal berbanding dengan Econsave dan Giant. Apa-apapun,kalau dapat diskaun, sudah cukup bagus.

F I T said...

RM6.50 tu kira byk a..bleh beli roti gardenia dua bungkus..takpun kfc super saver ke hehe

lilcute_girl said...

hehe wah dpt voucher!

azizi said...

kumpul byk2 den leh la blnje ktorg..hehe

DaHLia said...

kontan xde tesco...ade giant ngan carrefour jerk..

tp kami lagi suka beli brg dapur kat tunas manja, lebih murah...

Nikel Khor said...

banyak nya yang belanja dengan tesco...tesco-ing

Nikel Khor

Dayung Serian said...

wah bestnyer dpt voucher! kat kuching takde tesco...

Mr Kamikaze said...

syukurlah dapat voucher tue..

zailamohamad said...

banyak juga tuu..dulu akak selalu shopping d Tesco tapi sekarang dah jarang sangat so jarang dapat voucher tu

[z@ck] said...

Kat Tesco Sg Ptani tak pula bt dasar no plastic day on weekend..
ke aku je yg tak pernah pergi tesco on weekend?

hahahaa

Solehah said...

ok jgk tu...sikit pun,ada jugak sbnrnya..

eYra said...

wow vocher pree....nak juga..hehheh

Sharinginfoz said...

aboi: hmmmm normally jarang beli jenama tesco.... tapi kalau yang tesco choice kualitinya ok aja...

mybabah: rasanya tesco's prices not bad especially kalau beli susu....

FIT: yes roti gardenia ngan kfc.. sodap....

licute_girl: setiap 3 bulan dapat le...

azizi: belanja jangan tak belanja kan....

dahlia: tak apa le janji ada tempat jual barang murah.....

nikel: memang convenient tempat tu...

dayung: suruh tesco bukak kat sana pulak..

kamikaze: ya betul.. tapi lupa guna last weekend.. nanti next time le guna...

zailamohamad: hmmmm mana2 pun ok....

zack: banyak tempat buat no plastic day kan..

solehah: yalah dapat juga kan..

eyra: ambil aja le kan..

miss nina said...

my adik pun dapat voucher tu. cuma yang tak bestnya, voucher ni selected skit, untuk barang2 sekian2 jenama je.. tak suke lah kat tesco

Sharinginfoz said...

miss nina: hmmmm yang tu memang le kan.. kena beli barang baru dapat diskaun...