Pages

Monday, January 18, 2010

Harga Petrol Baru - Study Kena Komprehensif

Mengikut The Star online, Gerakan menyarankan agar sebelum implementation of new price untuk petrol, kajian yang mendalam hendaklah dilakukan bagi mengelakkan sebarang kesan negatif yang tidak diingini....

Yang ni memang aku setuju sangat.... Yang penting subsidi minyak tu mesti diberi kepada orang2 yang sangat memerlukan dan diharap tiada kebocoran mengenai sistem yang akan diperkenalkan pada 1 May 2010 nanti.....

8 comments:

iedaLUVsham said...

nuff lg :)

sue said...

betul2...jgn pegi ke lain suda...

nway,lame xbg hadiah, nah amek cimb satu =)

|| NaFiRaa || said...

betol2.. cam ai nih sgt memerlukan subsidi itu!!! kekekekeke

Si budak Aboi said...

hrp2 menjadilah kali nie ttg plan tue..subsidi nie..ssh nak kate..

ezzati said...

nk buat system apa la pulak ni..jgn menyusahkan org yg dh susah sudahla

black_mel said...

setuju...harap2..dpt la subsidi sikit..dh la pt pun dpt sikit..

Dak Wan said...

Payah dan leceh kena kluar ic.... masuk data dalam mymesra/bonuslink etc tu kan lebih mudah?

Sharinginfoz said...

ieda: thanks.. datang lagi ya...

sue: ya sangat betul...

nafira: perlu siapa kata tak perlu kan...

aboi: yalah buat betul2....

ezzati: apa-apa pun buat benda yang memudahkan...

black_mel: bagi subsidi kepada yang memerlukan..

dak wan: hmmm entahlah cari formula yang praktikal kan...