Pages

Tuesday, January 5, 2010

Link2 Memang Bagus.... Thanks Guys

Just want to share with all of you..... Guess what??? Inilah kelebihan anda bertukar-tukar link dan post your blog entries dalam blog ataupun website lain......

Mengikut perangkaan from Nuffnang website sebanyak 105 hits (bukannya uniques) came from link ataupun blog / website yang I posted.....

I just arrange them according to the ranking.......
  1. Gengblogger, memang bagus, boleh menambahkan pelawat ke blog anda.. senang aja, anda daftar lepas tu setiap kali anda ingin share entry anda just "ping" aja. Since ramai yang register dalam website ni so keberangkalian orang baca entry anda adalah tinggi..

  2. Cik Nadia Bayu, beliau berkongsi mengenai kehidupan ceria beliau dengan pembaca.... Mengikut profile: "I am not a perfect girl, I'm pretty clumsy and i like being unperfect".

  3. Great Techer Onizuka. a husband, father and part-time blogger. Die hard fan of Takashi Sorimachi (Eikichi Onizuka aka Great Teacher Onizuka). Memang cukup menarik blog beliau dan of course suka masuk contest dan menang.....

  4. Innit, yang ni kiranya anak Nuffnang le.... So lebih kurang seperti Gengblogger.... Boleh access menggunakan username dan password seperti Nuffnang's account....

  5. Nafira, di dalam profile beliau: "Tiada kata yang mampu aku ungkapkan untuk gambarkan betapa bahagianya aku.. menjadi anak kepada ibu bapaku yg penyayang.. mereka adalah idolaku dalam aku menempuh hidup aku sebagai manusia.. ......"
Terima kasih again kepada semua.... Memang selain daripada di atas tu, yang lain juga banyak menyumbangkan hits ke blog saya..........

Apa-apa pun, link-mengelink tu satu culture yang baik, sama-sama tolong untuk menaikkan hits....

16 comments:

ezzati said...

mmg bagus kann...n dapat kenal lagi rmai bloggers

Mybabah said...

Salam. Satu perkongsian pengalaman yang sangat baik. Saya sudah link blog ini di blog saya. Saya harap tuan/puan sudi pula memautkan blog saya di sini. Terima kasih.

tifa said...

Thanks for da good info :)

Si budak Aboi said...

saye puyer ade tak link ?

Kaseh NazLieza said...

thax for the great suggestion...=)

Sharinginfoz said...

ezzati: memang betul.. kenal mengenali...

mybabah: salam perkenalan... dah link juga...

tifa: u are welcome...

aboi: dah link....

kaseh: sikit2 kongsi ilmu...

hami asraff said...

good suggestion! link blog saya sama ye. :-)

Zuewairy said...

sama2 kita menaikkan hits blog masing2;)

|| NaFiRaa || said...

hehehehe.. terharu plak.. nama sendiri ada kat n3 nih.. mekasih untuk info yang berguna itu..:)

shuko said...

waa..thniah r..

miss nina said...

idea yang bagus dari en sharinginfo :)

mira ellyna said...

oooo... camtu ka?

Eyriqazz said...

wah2,namaku disebut2..thanks...sharing is power..blog sharing is power ni memang menarik...

Blog Sharing is power mmg menarik
Orang nya hensem tersipu malu
Kalau korang bijak dan cerdik
Siapakah orangnya sharing is power itu?

Sharinginfoz said...

hami: profile nak available.. tak boleh nak link..

zuewairy: memang betul....

nafira: you deserve to be mentioned....

shuko: thanks...

nina: kongsi yang mana tahu...

mira: macam gitu le citernya...

eyriqazz: ya betul, memang sebut aja eyriqazz, org pasti tahu... "siapakah sharing is power"????... misteri....

♥S@R@♥ said...

sy dr hr tu lg xleh nak join GENGBLOGGER..xtau nak register katne..huhu

Sharinginfoz said...

sara: boleh aja join.... just follow step aja....