Pages

Thursday, January 28, 2010

Jom Pi India....


Hmmmmm, bermula Mei nanti, Airasia akan menerbangkan anda ke India dengan harga serendah RM199 sehala... Memang murah kan...... Anyway harga ni bermula, jangan silap faham..... kalau nasib baik dapat le...

Anyway kalau anda tak dapat harga RM199 pun, ianya still murah dari pesawat lain.. Faham2 le airline mana.......

Bagi customer, ini sangat bagus sebab dengan adanya competition akan membuatkan harga lebih murah dan lebih ramai yang mampu terbang..........

4 comments:

+akufobia+ said...

ada apa dengan india?

ezzati said...

saya nak pegi...nxt yearrrrrr :)

zh-ena said...

dlm malaysia pun tak abis ronda lg

Sharinginfoz said...

akufobia: hmmm, macam2 ada.....

ezzati: boleh le start rancang sekarang kan...

zh-ena: tak apa..... rasanya dalam satu negeri pun tak habis ronda lagi kan...