Pages

Sunday, February 28, 2010

First Day Masuk Blogged.my Jadi Popular Entry

Semalam masuk blogged.my dan ping entry kat website tu..... So tak sangka first day post kat sana dah dapat 2 most popular entry..... Actually blogged.my ni sama ngan gengblogger or innit......

Thanks to Onizuka kerana memperkenalkan website ni.... My entry yang menjadi top 10 ialah "The Star Dalam Bahasa Malaysia".... Anyway rasanya website blogged.my ni masih baru dan ramai tak tahu lagi... So apa lagi, pi le ping kat sana.. mudah aja...

11 comments:

Muaz Faris said...

menarik!

jom ke blog saya pula

Mybabah said...

Terima kasih SIP. Saya akan cuba. Selama ni marketkan blog melalui gengblogger,innit, dan FB je.

Komen dari BlackBerry

DaHLia said...

tu lah salah satu tempat i ping my blog...tp mostly mmg ping GB ngan INNIT jer..situ mcm xramai, xmeriah jer

Admin said...

oklah tu..lama tk msk sana..kena terjah jugak ni

maya
http://coretanmayaku.blogspot.com/

::cdot the dot:: said...

nak try, tp entry sya suma tak ble pakai..abis camne???

F I T said...

kalau entry lama boleh ping tak? tak penah masuk lagi blogged.my tu..:)

Khas Untuk Freshie Blogger. Jom Terjah Blog Paling Annoying Ni Supaya Korang Tak Jadi Blogger Annoying!

cikTi said...

nk join jgk,.,

Sharinginfoz said...

dahlia: betul so far tak meriah lagi nnati banyak le kot....

FIT: kalau yang lama automatik ada... kalau view under your name..

zikr said...

ini sudah bagus... nak cuba gakla... hehe

Nikel Khor said...

OOIC>..den i shuld try it..keke

from Nikel Khor

JAI said...

Menarik...buleh try nie