Pages

Thursday, February 11, 2010

Finally, Followers Lepasi 200 Orang.... Thanks

Nak berterima kasih kepada semua followers dan pengunjung yang sering datang baca blog ni.. Akhirnya dah sampai 200 orang setelah 4 bulan lebih berblogging......

I will do my best to write something useful dan informative.. Jangan lupa bagi komen dan pandangan mengenai apa-apa isu dan perkara....... Sama-samalah kita share information.... For me sharing is power.......

12 comments:

Eyriqazz said...

wah2,tahniah,....teruskan usaha...I Love ur blog (gaya bodek suruh dibelanja makan sate kajang).hik3...

|| NaFiRaa || said...

Wahhhh.. tahniah2!!

iyouweblog.com said...

war! tahniah!!!

nanged u. nang this to read about the boom i received yesterday!

Capo Grande said...

tahniah tahniah...sharing is caring, sharing is power, so caring is power...huhu...

mamai said...

cepatkan dah 200 saya setahun baru 200 org..tahniah

sWeEtDaRLinG said...

bertuahnya, 4 bulan blogging dah ramai follower

suri said...

salma..
tahniah sb ramai yang dah follow..msti hati gembira kan..hehe..

Si budak Aboi said...

aboi baru 66 org!

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Gambar hamba ada di atas...hensem hamba...hahah

Tahniah dah dapat 200 keatas follower...

FaTiN said...

tahniah! sudah ada 200 followers. saya nak jadi yang ke 201 dah terlepas. so jadi yang ke-202.

=p

JAI said...

tahniah bro atas kejayaan peminat ramai...nie pun kategori bodek gak nie..lehlah belanja satey sekali dgn bro eyriqazz ahaks..ahaks..

Alimaz-Kembara Terasing said...

eh saya folower yang kedua ratus tu ka...hehehehe